Nicole Kidmant kiáltották ki a britek az év asszonyának az idei Elle Style Awards 2004 gálán, amely a zene-, a film- és a divatvilág legstílusosabb képviselőit hivatott díjazni. A Londonban rendezett ceremónián nemcsak a győztesek, de más celebritások is tiszteletüket tették.
Míg Nicole Kidman az immáron hetedik alkalommal rendezett díjkiosztóról a legnagyobb elismeréssel távozott, addig hollywoodi barátnője, a 21 Gramm című filmből ismert Naomi Watts "csak" a legstílusosabb színésznőnek járó trófeát vihette haza. Az Elle Style Awardson természetesen a férfiakat is díjazzák, így idén is kitüntették a legstílusosabb színészt, aki ez alkalommal Paul Bettany lett - számol be az eseményről a The Sun.

Hollywood nyomul

Az év legjobb nemzetközi divatcégének járó díjat az olasz Dolce&Gabbana kapta, a legjobb brit divatcég pedig - sokak meglepetésére - a színésznő Sadie Frost és Jemima French által alapított Frost French lett. A fiatal tehetségeket is díjazó ceremónián az év legtehetségesebb fiatal divattervezőjének Alice Temperley-t kiáltották ki, Vivienne Westwoodot pedig életműdíjjal jutalmazták a divat terén nyújtott eddigi munkásságért. A kifutók sztárjai közül Alek Wek bizonyult a legstílusosabbnak, aki az év modellje címet érdemelte ki.

Az év legstílusosabb zenei képviselője kategóriában a kígyóbőrből készült ruhák megszállottja, a Darkness nevű együttes lett.

Minden évben sztárparádé

Az idei díjkiosztó meghívott vendégeinek névsorát többek között az énekesnő Blu Cantrell, Monica Bellucci, illetve Kylie kishúga, Dannii Minogue gazdagította.

Az Elle Style Awards gálán eddig olyan sztárok részesültek stílusos elismerésben, mint Stella McCartney, Victoria Beckham, Sophie Dahl, és Joseph Fiennes.