horoszkóp

Nicole Kidman új pasija milliárdos és verekszik

2004.09.29. 11:13
Tom Cruise nemrég kijelentette, Kidman-re csak, mint egy kedves barátjára tekint. Volt felesége azóta ismét keresgél: legújabb választottja az a férfi, aki két éve Londonban megverte Russel Crowe-t.
Las Vegasban randiztak

Nicole Kidman bokszmeccre kísérte Las Vegasba a multimilliomos Eric Watsont. Az Oscar-díjas színésznőt hosszú idő után először látták egy férfi társaságában, de a nyilvánosság előtt is ritkán jelenik meg.

A meccs közönségét meglepte, hogy a díva Eric Watsonnal mulat, és láthatóan jól érzi magát a kétes hírű milliomos mellett.

"Úgy tűnik, egyelőre még csak a kapcsolatuk elején tarthatnak ők ketten" - fogalmazott egy bennfentes a Sun című magazin kérdésére.

Russel Crow bal keze

Eric egyéb vállalkozásai mellett az Új Zélandon működő 'Harcosok' rögbicsapat tulajdonosa. Vagyonát irodaszerek értékesítéséből szerezte, de nem innen ismerik a nevét: két évvel ezelőtt emlegette legtöbbet a sajtó, amikor Russel Crowe egy szócsata után összeverekedett vele egy elegáns londoni hotelben.

Nicole Kidman számára az utóbbi évek a legnagyobb szakmai sikereket hozták: a Virginia Woolf regénye alapján készült Órák című filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat, és azóta is folyamatosan kapja a filmszerepeket, olvassa a forgatókönyveket. Magánélete viszont ugyanebben az időszakban romokban hevert.

Tom Cruise-től elválva rövidebb ideig együtt élt Lenny Kravitz-el is, aki házat is szeretett volna venni a színésznőnek. Néhány hónappal ezelőtt sokat mutatkozott volt férje, Tom Cruise társaságában, és egyértelműnek tűnt, az egykori álom pár kibékült. Tom ekkor azt nyilatkozta a sajtónak, Nicole-ra úgy tekint, mint egy kedves barátjára. Nicole erre ismét szinglinek tekintette magát, és legutóbb már a Forma-1 tulajdonos Flavio Briattore társaságában látták.