horoszkóp

Nicole Kidman új pasija a Playgirlben pózol

2005.09.22. 17:43
A színésznő most a Renée Zellweger férjválasztása által legitimált countryműfajból választott magának párt. A választás azért bizarr, mert a zenész Kiwi Keith Urban névre hallgat, viszont pár éve a Playgirlben megjelent róla egy fotósorozat, mindössze egy szál gitárral a megfelelő helyen.

Tom Cruise-zal való szakítása óta Nicole Kidmannek megvolt már Lenny Kravitz, és hírbe hozták Steve Bing milliárdossal is, aki nem jó pasi ugyan, de gazdag. A country-énekesek talán Renée Zellweeger óta számíthatnak partiképesnek, Kidman mindenesetre elhitte kolléganőjének, hogy ez a műfaj nem is olyan ciki, és ebből a körből választott magának. Keith Urban ettől eltekintve jó pasinak is számíthat, ha egyszer a 2001-es Playgirl fotósorozatot közölt róla, amelyen egy szál gitárban próbál új rajongókat szerezni, pedig a Keith mellett még Kiwinek is hívják.

Mindig csak a biokaja

A páros még januárban találkozott egy Los Angeles-i jótékonysági gálán, de kapcsolatukat azóta is szigorúan titokban tartják, mert Kidman nem szeretné, ha a körülöttük csapott médiafelhajtás elijesztené új választottját. Teljesen persze nem lehet elkerülni, hogy ne vegyék őket észre, amint együtt motorozgatnak, majd beülnek a bioételeiről híres Elijah's Cafeba, múlt héten pedig a Country Weekly közölte, hogy a pár Woodstockban shoppingolgatott, majd bioétteremben pihenték ki a programot. A Grazia magazine úgy tudja, hogy New York-i klubokban látták őket, illetve a connecticuti Hartford egyik éttermében vacsoráztak, de ez utóbbi lehet, hogy nem igaz, mert nem bioéttermet írnak.

Feljövőben a countryzenészek?

Kiwi Keith Urban ezt megelőzően sem volt teljesen ismeretlen a showbizniszben: Kidman előtt a modell Niki Taylorral randizgatott, nemrég pedig egész véletlenül épp a Zellweger (nemsokára már csak ex-) férjeként ismertté vált Kenny Chesneyvel volt közös turnén.