Fogyasztani kezdték Nigella Lawson letiltott fenekét

2008.03.23. 16:56
A híres tévészakácsnő, aki bevallottan imád is enni, személyi edzőt kapott, miután tévétársasága már nem engedte képernyőre kerülni a fenekét.

A 48 éves tévészakásnőnek jópár kilót kell leadnia, miután a műsorait sugárzó tévéadó kezdte cikisnek érezni a túl nagy fenekét - tudatta a Daily Mail.

Egy ismerőse szerint "Nigella titokban már találkozott is egy személyi edzővel, aki egy személyre szabott aerobic-edzéstervet dolgoz ki a számára, hogy ismét formába jöjjön. Már most is fogyott, miután alkalmazza az általa kidolgozott diétás étrendet. Sőt, már Charles néhány vegetariánus kajáját is képes élvezni". Az említett Charles a tévészakácsnő férje, a korábban szintén túlsúlyos Charles Saatchi műgyűjtő, aki maga is negyedére fogyott, amikor vegetariánus étkezésre állt át.

A pár régebben nem is titkolta, hogy még az ágyban is nassolnak: "Egy bödön maggal, fagyival és sütikkel bújunk ágyba, Charles számára ez a valódi mennyország" - árulta el Lawson.

A főzőműsorai rendhagyó stílusával híressé vált szakácsnő akkor dőlt önnön dugájába, amikor egy hete kiszivárgott: a pajkos-belenyalós főzőcskézéstől akkorára nőtt a feneke, hogy csatornája, a Food Network forgatásán megtiltották az operatőröknek, hogy deréktól lefelé képre kerüljön.