Niki Belucci a pult mögött

2004.04.10. 22:48
A Velvet riporterei Renátóval csocsóztak, miközben Niki Belucci expornószínésznő és két olasznak mondott vendégdiszkzsoké lakodalmas technót játszott a Livingroomban péntek este.
Tizenegykor még szinte senki nem volt a helyszínen a szervezőkön és azok haverjain kívül, ezért csak a tombolán egy hétvégére megnyerhető személyautóban gyönyörködtünk, és az ötszáz forintos szolárium-kedvezményünket szorongattunk, ami a belépőhöz járt.

Éjjeli nappali

A Livingroom az annak idején csődbement Downtown nevű bevásárlóközpont helyén alakult underground bulizóhely, ám ez a jelző csupán a geológiai elhelyezkedésére utal. Valójában inkább egy vidéki diszkóra hasonlít.

A hely kialakításával még nem is lenne semmi baj - kellemes tánctér, VIP-helyiség, bordélyházakat idéző, függönnyel elsötétíthető boxok, nagy fotelek, rejtélyes folyosók - ám az ide látogató emberekről nem tudnánk ennyi pozitívumot felsorolni. A kopasz kigyúrtak még csak hagyján, de a többi pokolbéli figura kifejezetten rosszat tett a hangulatnak.

Igénytelen VIP

Tekintse meg képeinket!
Alakulatunk a várva várt pornósztárvendég műsorának kezdetéig a nagyon fontos embereknek fenntartott helyen múlatta az időt. Itt az est egyik olasz dj-je, Enrico di Franco tökéletes magyarságával az egyik legkínosabb csajozószöveggel találta meg a Velvet Zeneipari Kutatócsoportjának munkatársait, és megkérdezte, hogy honnan ismerjük egymást. Holott mi nem is ismerjük egymást.

A Machomedia pornóipari szaklap is képviseltette magát az eseményen; úgy tűnt, a résztvevők közül a joviális kolléga érezte magát a legjobban egész este.

Népszerű férfiak

A partin néhány ismertebb vendég is tiszteletét tette. A VIP-részlegen volt alkalmunk összefutni a pultot támasztó BB-Renátóval, valamint Király Tamás divattervezővel, és három férfikísérőjével. A fiúk az est fénypontjainak bizonyultak - vélhetően a divatguru által összeállított, kreatív ruhadaraboknak köszönhetően.

"Nem igazán kedvelem az efféle zenéket, tulajdonképpen csak azért jöttünk le, hogy találkozzunk és szórakozzunk egy kicsit a barátainkkal" - tudtuk meg a bohém Király Tamástól, aki hozzánk hasonlóan kevesellte az egybegyűltek számát. "Volt egy partim, ahová csak a barátaim jöttek el, nem volt behirdetve, és mégis többen voltak, mint itt" - kesergett a divatguru, majd hozzátette, hogy mindentől függetlenül persze nagyon jól érzi magát.

Belucci beáll

Niki a tánctéren melegített be vőlegényével, majd mikor eljött az ideje, a djpult mögött menedzsere átöltöztette fellépőbe, azaz egy fáslival betekerte a mellét. Eredetileg topless fellépést terveztek, de a gyér látogatószám miatt Niki mégsem akart akkora felhajtást. Kezdésként egy öblös férfihang felkonferálta az "incredibly sexy and fantastic Niki Belucci"-t, majd beindult a négy-negyed.

Niki ügyesen bánik a potméterekkel, jól kever, bár nem trükközik sokat. Az első öt percben még egész jó számokat játszott, a techno műfaj keményebb vonalából - Jay Dee: Plastic Dreams című számának feldolgozására vagy tíz ember viharzott be a tánctérre, így növelve a létszámot húszra. A kívánatos Niki csodálatos lett volna egy Maydayen, de ebben a zord pincében valahogy nem érvényesült a tudománya.

Egy idő után Niki bizonyára úgy döntött, hogy a közönségnek fog játszani, és belekezdett a lakodalmas techno vonulatba, ami arra késztette a Velvet egyik újságíróját, hogy kimeneküljön a táncparkettről, és az éppen egy szolnoki rock-koncertről érkező Renátóval összefogva végleges csapást mérjen a csocsózó fiúkra.

Családi örökség a techno

Amikor elfogytak az ellenfelek, szóba elegyedtünk az est sztárvendégével, Niki Beluccival, aki készségesen válaszolt kérdéseinkre. Így tudtuk meg, hogy Niki ex-barátja, a vivás Timo dj-karrierjén felbuzdulva határozta el, hogy zenélésbe fog. Timo ugyanis a műsorvezetés mellett néhány szórakozóhelyen a lemezlovas szerepét is betölti.

"A volt pasimnál, Timónál próbálgattam ki magam, mert neki megvolt mindene, amire a DJ-nek szüksége van. Kiderült, hogy egész jól megy a dolog, és úgy döntöttem, DJ leszek" - árulta el a 21 éves Niki, aki egyébként kicsi kora óta imádja a zenét. "Apukám állandóan tuc-tuc zenét hallgatott, ezen nőttem fel, úgyhogy nincs miért csodálkozni, hogy bejön a techno és hogy ebben a műfajban játszom" - magyarázta az egykori pornószínésznő, amikor arról faggattuk, miért épp a technót választotta.

Nikit barátja, Gábor is elkísérte a péntek esti fellépésre, akivel egyébként nyárra tervezik az esküvőt. "Úgy döntöttünk, hogy augusztusban házasodunk össze" - árulta el a Velvetnek. Mindössze négy hónapja van együtt barátjával, akit elsőre börtönőrnek tippeltünk, de mint megtudtuk, menedzser a foglalkozása.

"Vannak olyanok, akik azt mondják, örülnének annak, ha megint pornóznék, de eddig még senki sem mondta azt, hogy húzzak haza, mert nem vagyok jó DJ" - vázolta fogadtatását az újdonsült DJ. Niki információink szerint április végén megjelenteti első maxiját, és ősszel debütál első szólólemezével.