horoszkóp

Cynthia Nixon inkább nőt szeret

2004.09.28. 12:39
A Szex és New York Mirandája, Cynthia Nixon nem hasonlít a sorozatban alakított szerepére. Nem azért, mert a folyamatosan bepasizni próbáló ügyvédnő valójában 15 éve kétgyermekes anyaként élt együtt barátjával - hanem mert rájött: valójában a nőket szereti.
Cynthia Nixon, aki Miranda, a Szex és New York vöröshajú ügyvédnőjeként vált ismertté, filmbeli szerepétől eltérően nem a férfiakat szereti. Igaz, erre csak nemrég jött rá: idén júniusban szakított két gyermeke édesapjával, akivel 15 évig élt együtt. A színésznő és új kedvese próbálták titokban tartani a viszonyukat, de a New York Daily News már minden részletet kiderített.

Elkötelezte magát

A színésznő szerelme Christine Marinoni oktatásügyi aktivista, akivel akkor ismerkedett meg, mikor részt vett a Minőségi Oktatásért Szövetség kampányában. A szövetség célja, hogy a New York-i állami iskolákban csökkentsék az egy tanárra jutó diákok létszámát, és minél több anyagi támogatást szerezzenek az oktatás javítására. Marinoni, a szövetség elnöke, és az Emmy-díjas színésznő "erősen elkötelezettek a gyerekek, a város és az állam életminőségének javítása ügyében" - fogalmazott egy közös ismerősük az újságnak nyilatkozva.

Egy férj, két gyerek, 15 év

Nixon 15 évig élt együtt Danny Mozes nevű barátjával, és két közös gyermekük is állami iskolába jár. Ennek lévén került kapcsolatba a színésznő a szövetséggel és Marinonival, akivel január óta randevúznak. A színésznő tavaly júniusban hagyta ott barátját, és két gyermekével saját lakásba költözött; jelenleg többnyire Marinoni otthona és saját lakása közt ingázik.

A színésznő új kapcsolatát múlt héten leplezték le a bulvárlapok. Nixon akkor úgy nyilatkozott: "A párom egyszerű magánszemély, és szeretne az is maradni." Bár ez nem sikerült, a színésznő bevállalja: "A magánügyeim csak rám tartoznak, ugyanakkor titkolnivalóm sincs. Csak annyit tudok mondani, hogy nagyon boldog vagyok."