horoszkóp

Németh Kristóf és Farkasházi Réka két közös gyereket szeretne

2006.01.10. 16:05
Barátaik elfordultak tőlük, de a taxis diszpécserek támogatásukról biztosították a Barátok közt szerelmespárját. Németh és Farkasházi már saját gyerekeket tervez, de egyelőre beérik azzal, ha végre boldogan és gondtalanul élhetnének.

A Barátok köztben testvérpárt alakító Németh Kristóf és Farkasházi Réka december végén vállalták fel a nagyközönség előtt, hogy évek óta tartó barátságukból szerelem lett, de erről - az érintett családtagok kímélése okán - nem akartak bővebben beszélni. A Színes Bulvár Lapnak adott nyilatkozatukban most azt is elárulták, hogy két közös gyereket szeretnének a Farkasházi házasságából származó Beni mellé.

Gondtalanul, boldogan akarnak élni

Farkasházi a Fókusz Portré adásában nyilatkozott először a témában, és elmondta: mostantól boldogan és gondtalanul szeretne élni. Próbálnak minél több időt együtt tölteni, elkísérik egymást dolgozni, és Réka kisfia, Beni nevelését is közösen látják el. Mindketten nagycsalád-pártiak egyébként, így szeretnének még további gyerekeket is: Németh leszögezte, egy kislányt mindenképp akar.

A taxisok velük vannak

A pár azt állítja, barátaik közül voltak olyanok, akik elfordultak tőlük, amikor bevallották szerelmüket, de ezeket a kapcsolatokat nem is sajnálják. Viccesnek találják azonban, hogy teljesen ismeretlenek ugyanakkor mellettük állnak, és még taxit se tudnak úgy rendelni, hogy a diszpécserhölgy ne biztosítsa őket támogatásáról.