horoszkóp

Balázs Klári kiütötte a pókerből Nacsa Olivért

nsz
2009.03.13. 15:45
A pletykák szerint a csatorna elégedetlen volt Nacsa Olivérrel, aki Korda Györggyel karöltve vezette a TV2-n futó pókerjátékot. Pontosabban még vezeti, egészen három adás erejéig, miután Balázs Klári veszi át a helyét hites ura oldalán. Persze a csatorna és a humorista kapcsolata így sem szakad meg, csak a mûsorból távozik. Nacsa egyébként sem tudott kiteljesedni, kicsi volt a szerep.

A TV2-n futó pokerstars.hu-t eddig Nacsa Olivér és Korda György vezetésével követhették a nézõk. Így lesz ez még három adásig, azután a nemrég 70. életévét betöltött Korda által csak Klárikámnak becézett asszony veszi át a humorista helyét. Nacsa állítja, még nincs végleges döntés, pedig a TV2 megerõsítette a hírt.

Nem tudott kibontakozni

A hírességeket versenyeztetõ heti pókershow-ban már nem sokáig élvezhetik a nézõk Nacsa Olivér poénjait. A humorista nem tudott kibontakozni, így inkább - közös megállapodással - lelép, a mûsor készítõi pedig Balázs Klárit teszik a helyére. A pletykák szerint azért, mert Nacsa nem hozta a várt nézettséget.

"A hír igaz, a TV2 a Velvet értesülését nem cáfolja. A pokerstarts.hu-ból való távozása nem a TV2-vel való szakítást jelenti, hiszen a csatorna továbbra is számít Olivérre" - nyilatkozta lapunknak Magyar Rita, a csatorna sajtósa. Az információt a mûsor készítõi is megerõsítették. "Korda györgy és a Balázs Klári sokkal jobban egymásra vannak hangolva, és mi azt látjuk, hogy Olivér ebben nem találja a helyét. Õ elfogadta a döntést, harag nélkül váltunk el."

Balázs Klári ott is az urát boldogítja

A humorista szerint még folynak a tárgyalások, pedig úgy tûnik, azonos véleményen van a csatorna és a mûsorkészítõk is. Információink szerint Nacsa nem hozta a várt nézettségi adatokat, és a TV2 elégedetlen volt vele, ezért jobbnak látták, ha a közös életet folytató házaspárral ékesítik produkciójukat, holott a csatorna sajtósa nemrég még úgy nyilatkozott, hogy a humorista személye garancia a sikerre. Nacsa lapunknak elmondta, kicsinek tartja a szerepét, nem tud kiteljesedni benne, így fontolóra vette, hogy kilép a produkcióból, amiben többször is összezördült már Kordával. Állítása szerint még nem végleges a döntése, ám úgy tûnik, a csatorna másképp látja.

Balázs Klári eddig is szerepelt a pokerstars.hu-ban, igaz, nem férje oldalán. Neki csak a kiesett játékosok interjúztatása jutott, ami túl nagy falatnak bizonyult. "Idegen volt a közeg Olivérnek, így úgy néz ki, õ már nem lesz. Az én feladatom az volt korábban, hogy beszélgessek a kiesett játékosokkal, de olyan intenzív volt, hogy az egy külön adást is megért volna. Még három adás lemegy Olivérrel, aztán én fogok beülni Gyuri mellé kommentálni. Nekem Olivérrel szemben ez egy természetes közeg, hiszen már 2 éve közvetítek, nem vagyok zavarban. Rögtön látom, hogy mi történik, mi pedig egyébként is egymás agyára vagyunk hangolódva. Örülök, hogy ott vagyok vele" - mondta lapunknak Korda asszonya.

A február végétõl hetente jelentkezõ pokerstars.hu-n ismert szereplõk mérik össze a pókerbeli teljesítményüket 21 adáson át. Minden hetedik adásban az addigi hat legjobb játékos versenyezhet. Az adásokon részt vett már többek között a hisztisségérõl tanúbizonyságot tevõ Mester Tamás, Torgyán József és Keleti Györgyi is.