Tangában pózolt Gaál Noémi. Az időjós elmondta, az életkörülményei miatt most még megteheti, hogy vetkőzzön, családanyaként már nem vállalkozna erre. A fotózás szerinte kényeztetés, mivel az egész stáb csak azzal törődik, hogy az időjós tökéletesen nézzen ki. Gaál Noémi a fürdőruhás jelentésről, a magánéletéről és a támadásokról.

"Két ok miatt mondtam igent, amikor az FHM magazintól megkerestek. Az egyik, hogy úgy érzem, most még megtehetem, hogy fehérneműben állok modellt. Mivel elmúltam már harminc, az évek lassan nyomot hagynak majd rajtam. Arról nem is beszélve, hogy az életkörülményeim is változhatnak. Arra gondolok, hogy például családanyaként már nem pózolnék. A másik ok pedig az, hogy exhibicionista vagyok" - vallotta be a Velvetnek Gaál Noémi a TV2 időjósa, akiről erotikus fotósorozat készült a férfimagazin legújabb számára. Bár szerinte ezek nem a klasszikus értelemben vett szexis fotók.

Kényeztetés, és futur-erotika

#alt#
forrás: FHM

"A tanga, vagy esetleg a tekintetem az, amelyik miatt erotikusnak nevezhető a sorozat?"- kérdezett vissza, mielőtt a fotózás részleteiről beszélt volna. Eszerint izgalmas élmény, hogy a fotózás idején a magazin stábja egyedül vele foglalkozik. "Olyan ez, mint a kényeztetés. Sminkelnek, megcsinálják a hajam, arra törekszenek, hogy a legjobb formámat adjam: vigyáznak többek közt arra, hogy ne csavarodjon meg a melltartóm pántja, a beállítás jól álljon nekem, és a képek tökéletesek legyenek" - mondta Gaál Noémi, aki korábban is vállalt már hasonló fotózást. Néhány hónapja egy sci-fi ihlette futur-erotikus sorozatban láthatták a CKM olvasói.

"Abban inkább egy dinamikus nő látható, ez utóbbi sorozat lágyabb, mondhatjuk, hogy romantikusabb. Alapvetően ezt az arcomat most szívesebben mutatom meg. Azt szeretném, ha kedvesnek, közvetlennek látnának az emberek" - mondta Gaál Noémi, aki kérésünkre a vetkőzésről is beszélt.

Fürdőruhás jelentés

"Szerencsére semmi szégyellnivaló nincs a testemen. Amikor a TV2 nyári reggeli műsoraiban a strandon mondtam el az időjárás-előrejelzést, fürdőruhában voltam. A szerkesztő kollégáim előzőleg kérdezték, vállalom-e, és én örömmel jelentem meg a képernyőn is olyan öltözetben, mint amiben a strandon szoktam. A mostani fotózás sem sokban tér el ettől. Fehérneműben vagyok" - mondta az időjós, aki viszont sosem szerepelne pornográf fotókon.

"Akkor ugyanis hiteltelen lennék időjárásjelentőként a nézők szemében. A komolyságot is szeretem hangsúlyozni magamról. Van egy üzletem, egyetemre járok, az életet komolyan veszem" - mondta Gaál Noémi, aki azonban televíziós pályáját részben a külsejének köszönheti. A kilencvenes évek elején egy szépségverseny után keresték meg Egri János Kérdezz, felelek című műsorának munkatársai. Ez után hat évig a kvízműsor háziasszonya volt.

"A modellkedésnek köszönhetem, hogy a húszas éveim elején a képernyőre kerülhettem. Úgy fogalmaznék, hogy lehetőségem volt arra, hogy a külsőmből is éljek, de csupán abból nem szerettem volna" - mondta a televíziós. Különböző fotózásokra viszont gyakran kapott már ajánlatot.

Az ország volt szinglije

"A televíziós nyilvánosság azzal jár, hogy az embert megkereshetik ilyen ajánlatokkal, amelyek közt az ízlése és habitusa szerint válogat" - mondta az időjós, akinek gondolatát azzal egészítettük ki, a pálya másik velejárója a részben nyilvános magánélet. "Évekig az ország szinglije voltam. Mostanában pedig azért figyelnek rám jobban, mert párkapcsolatban élek" - mondta Gaál Noémi, aki a Bridget Jones hazai sajtóbemutatóján még egy szingli-kerekasztal beszélgetésen vallott a függetlenség előnyeiről és hátrányairól.

"A kedvesemmel a kapcsolatunk kezdetén megbeszéltük, hogyan kezeljük majd a média érdeklődését. Mi az, amit a nyilvánossággal megoszthatunk, mi az, amit soha. Mivel rádiósként dolgozik, számára sem ismeretlen ez a világ. Mégis vannak pillanatok, amelyekre nehezen reagál ő vagy én" - mondta Noémi. Példaként egy hétvégi kirándulást említett, ahol hozzájuk hasonlóan kutyatartókkal találkoztak. A társaság egy közös játékot szervezett, amelybe ismert emberként a TV2 műsorvezetőjét is be szerették volna vonni. "Amikor az ismertség azzal jár, hogy megszólítanak, szóval tartanak, azt egy partnernek nehezebb tolerálnia." A kellemetlen pillanatokra vonatkozó kérdésünkre reagálva pedig ismét a fotósorozatra tért vissza.

Kritikák a mellplasztika után

"Vannak olyan támadások, amelyekkel nem tudok mit kezdeni. Tudok olyan kritikáról, hogy beálltam a sok pénzért vetkőző lányok sorába, vagy hogy jó, hogy nem a mellplasztikai műtétem előtt vetkőztem, mert nem lett volna sok minden, amit megmutathattam volna. Én nem ítélkeztem mások életéről, ezért is lepnek meg ezek a támadások. És bevallom, rosszul esnek" - mondta Gaál Noémi.

Másodszor is időjós
Gaál Noémi érettségi után a modellpályát választotta, de hamarosan televíziós felkérést kapott. Bálint Antóniát követve hat évig volt a Kérdezz, felelek című kvízműsor háziasszonya. A kereskedelmi tévék indulásakor a TV2-höz igazolt, naponta jelentkezett időjárásjelentéssel. Az ehhez szükséges információkat utólagos tanulmányai során szerezte meg. Bartha Sylvia megjelenésével azonban búcsút mondtak Gaál Noéminek, de amikor kolléganőjét az RTL Klubhoz hívták, újból időjós lett. Saját találmánya a bikinis és a sétálós-leülős időjárás jelentés. A tévézés mellett üzleti ügyeivel foglalkozik: ajándékboltot és egy videótékát vezet.