Schobert Norbi szerint az ő töke nem szenzációs

2006.11.07. 09:08
A fitnessguru szerint felháborító és gusztustalan, hogy a Subba az ő tökével viccelődik, pedig saját újságja hozta le róla a részletgazdag családi fotót.

Saját újságja, a Norbi Életmód magazin hozta le Schobert Norbert azon zavarbaejtő fotóját, amelyen a fitnessguru családja körében pózol, miközben kivillan az egyik heréje. Az újság szerkesztői maguk sem vették észre ezt az apró részletet, míg a Subba, az Index.hu trashblogja ki nem emelte a lényeget.

Mint a Színes Bulvár Lapnak dr. Csábi Bettina - egykori Bokszhercegnő, most az újság egyik szerkesztője - elmondta, a fényképet Norbiék egyik rokona készítette a pár kisfiának születésnapján. Sajnálják, hogy nem tűnt fel nekik ez a részlet, de felháborítónak és betegesnek tartják, hogy ezen most egy ország röhög, hiszen természetes, hogy családi körben egy férfi lazábban öltözködik. Dr. Csábi szerint ez is azért van, mert ebben az országban nagyítóval keresnek fogást az olyan embereken, akik sikereik csúcsára jutottak.

Az épp Spanyolországban tartózkodó Schobert a lapnak feldúltan fejtette ki, szerinte felháborító és gusztustalan, hogy egyesek ismert emberek heréjéből szenzációt csinálnak. Bár iszonyúan megalázottnak érzi magát, úgy véli: aki az ő tökére kíváncsi, az nézegesse nyugodtan, ő a maga részéről személyiségi jogi pert indít a site ellen.