horoszkóp

Norbit végig támadják a Nagy Fogyás alatt

2007.11.25. 12:00
Schobert Norbinak fájnak a műsor alatt őt ért atrocitások, de a trénert nem könnyű megtörni, hiába próbálkoznak a sportszerűtlenség vagy akár a dopping vádjával.

Schobert Norbi a Bors legújabb számában arról beszél, hogy fáj a lelkének az a sok támadás, ami őt éri, de őt nem lehet megtörni. A tréner azt is elmondta a lapnak, hogy eddig nem készült ki egyszer sem idegileg, őt a kihívások csak előreviszik.

A versennyel kapcsolatban még elmondja, hogy nyugodt, mert egészen biztos benne, hogy az ő csapata fog végül nyerni.

Schobert Norbi az első adást megkönnyezte, pedig akkor az egyik csapattagja, István még be is szólt neki, mert nem akarta, hogy egy nála kisebb ember dirigáljon neki.

Aztán Norbit azzal támadták, hogy játékosai túl sokat ettek volna azon a cigányzenés partin, amit Kálmán tiszteletére szervezett. Béres Alexandra szerint akkor Norbi csapat elbízta magát, ezért vesztettek embert.

A műsor legnagyobb balhéja ezután következett. Béres Alexandrát azzal vádolta meg Norbi, hogy nem engedélyezett tablettákat ad a csapatagjainak, hogy azok gyorsabban fogyjanak. Végül kiderült, hogy Alexandra nem vétkes, úgyhogy Norbi is lezártnak tekintette a "szakmai vitát", bár Alexandra elvárt volna egy bocsánatkérést.

A nagy balhé után egy héttel csapatából távozott az edző kedvence, Kálmán, aki miután leadott néhány kilót, bevetette magát a csajok közé.

A következő héten Norbi az ellenfél csapat egyik játékosára bukott ki, mert nem viselkedett kellően lovagiasan egy verseny során, ami a kék csapat edzőjének nagyon rosszul esett.

A legutolsó részben Norbi csapata győzedelmeskedett, és az Alexandrától kieső Mihályról derült ki, hogy annyira megviselte a távozás a játékból, hogy újra elkezdett inni, pedig korábban úgy tűnt, abba tudja hagyni.