Schobert Norbert kávézókkal támad

2008.08.15. 10:23
Rubint Réka férje olyan kávézókat akar nyitni hazánkban, ahol a kávé koffeintartalma a megszokottnál jóval kevesebb. Kínálata a családias hangulaton túl cukormentes fagyi és az Update1-es ételek lesznek.

A valahavolt alacsony, dagadt rendőr úgy döntött, kávézókat fogja büntetni hazánkat. Schobert nem kevesebb, mint ötszáz ilyen helyet akar megnyitni Update Cafe néven. A kávéházlánc abban különbözik majd a Moszkva téren megbukott hamburgeres üzletétől, hogy ebben nem kíván senkivel társulni, mert tapasztalatai szerint az nem vezet semmi jóra. „Egyedül hozom tető alá a kávézókat, aztán ha valaki másnak is tetszik, csatlakozhatnak hozzám" - mondta Rubint Réka ura. A Borsnak azt is elmondta, hogy reményei szerint családias hangulatú lesz az összes kávézó, és csakis olyan ínyencségeket fognak árulni, amik cukormentesek.

Schobert Norbert!

„Kutatókat kértem fel egy új, nemes kávékeverék kifejlesztéséhez, amelyben harmadával kevesebb a koffein, mint a normális kávéban. Emellett cukormentes gépi fagyi és Update1 kódos ételeket is kínálunk, ami a nap bármely szakában fogyasztható." Schobert Norbert az első ilyen kávézót Szentendrén a Duna-korzón nyitja meg a napokban. Tervei közt szerepel az is, hogy hamarosan Sárváron, Szigetszentmiklóson, Nyíregyházán és Békéscsabán is üzletet nyit. A Update nagymestere szerint, ha ilyen tempóban haladnak a nyitások, egyáltalán nem lehetetlen küldetés, hogy a közeljövőben ötszáz Update Cafe legyen Magyarországon.