horoszkóp

Novák Péter szakított kedvesével

2005.11.24. 11:29
A különös sapkáiról ismert polihisztor hat év után szakított kedvesével, ugyanakkor foglalkoztatja az apaság gondolata.

Novák Péter  302  szakított kedvesével, Fazekas Júlia színésznővel, állítja a Story. A polihisztor általában nem szívesen nyilatkozik magánéletéről a sajtónak, csak akkor tett említést kedveséről, amikor a lapok összeboronálták Oláh Ibolyával. Novák Péter a lapnak elmondta, hogy Júlia sosem örült a felhajtásnak, mert az ostoba pletykáktól függetlenül is volt közöttük épp elég feszültség amiatt, hogy Péter egy nyüzsgő típus.

"Valami eltűnt az életünkből"

A szakítás okát a Megasztár új zsűritagja a következőképp indokolja: "Hat év hosszú idő, és úgy tűnik, valami elmúlt az életünkből." A különös sapkáiról ismert zenészt megviselte a szakítás, ám a mai napig jóban van kedvesével. Mint mondja, nem hagyhatja, hogy számára fontos emberek eltűnjenek az életéből: "A volt kedveseim barátaimmá váltak és ezt nem adnám semmiért" - jegyzi meg.

Pelenkázni is tud

Novák Péter egyébként a hosszú kapcsolatok híve, és mostanában már sokat gondol az apaságra, melynek technikai hátterét is ismeri: "Ha hiszik, ha nem, képes lennék hagyományos módon bepelenkázni egy csecsemőt. Hajdanán ugyanis gyakran rám bízták a tizenhárom évvel fiatalabb húgomat, és ezt nem lehet elfelejteni. De nem csupán pelenkázni tanultam meg, hanem korán belém ivódott: milyen sok gondoskodásra van szüksége egy gyereknek. Így bármennyire is vágyom már az apaságra, mégiscsak a legnagyobb felelősséggel fogom azt kimondani: jöhet a baba."