Kétmilliót ér Péter Szabó Szilvi pucér teste

2008.08.07. 12:30
Rekordösszeg ütheti a markát Péter Szabó Szilvinek, ha ledobálja ruháit a Playboynak. Radnai Péter főszerkesztő a lap történetének legmagasabb felkínált összegével próbálja vetkőzésre bírni a NOX énekesnőjét.

Rekordösszeget kínált fel Radnai

Mesés összeget ígért a Playboy főszerkesztője a NOX együttes énekesnőjének. A Bors információi szerint Radnai Péter kétmillió forintot ajánlott fel Péter Szabó Szilvinek, ha levetkőzne a Playboynak. Ha igaz a hír, ez azt jelenti, hogy a lánynak rekordösszeg ütheti a markát, hiszen Magyarországon még nem volt példa arra, hogy valaki ennyi pénzt zsebelhetett volna be egy aktfotózásért.

A Playboy főszerkesztője szerint kiváló reklám a pucér test

„Évek óta ostromlom Szilvit, remélem most végre kötélnek áll” – nyilatkozta Radnai, aki viszont nem volt hajlandó kimondani, mekkora összegről van szó. „Szerintem a nagy koncertje előtt a NOX-nak is kiváló reklám lenne, ha az énekesnője a címlapunkon szerepelne.”

Péter Szabó Szilvi a lap megkeresésére elárulta, hogy jólesik neki, ha mesés ajánlatokkal bombázzák, de nála ez nem pénz kérdése. Nagyon sokat dolgozik, most az együttes az első az életében és minden más csak ezután következik. Soha nem mondja viszont, hogy soha.