horoszkóp

Szörnyű igazságtalanság áldozata lett Steiner Kristóf

2008.11.07. 16:17
Nyalókája buktathatta meg Steiner Özge apukájának trónrakerülését: az RTL Celeb vagyok, ments ki innen című műsora azt az egyoldalú képet sugallta a nézőknek, hogy Steiner önző ovis módjára nem kínált meg senkit a nyereménnyel. Paris Hilton legnagyobb magyar rajongója azonban még a dzsungelben is klaviatúrát ragadott, hogy a Velvetnek elárulja az Igazságot: ez tökre nem így volt! És a víz alatt sem csalt.

Steiner Kristófnak merülőversenyen kellett helytállnia ahhoz, hogy egy nyalókával lehessen gazdagabb, ami ugyan kis nyeremény egy vidámparki céllövöldében, annál nagyobb volt azonban a Celeb vagyok, ments ki innen cukorra kiéhezett versenyzőinek. Az RTL Klub viszont nem a valóságot mutatta, amikor az adásba került műsort úgy vágta össze, mintha Steiner megtartotta volna magának a Vágy Tárgyát. Nem kizárt, hogy ez is belejátszott abba, hogy legutóbb őt szavazták ki a nézők, ezért fontos, hogy a tényeket legalább utólag a valós fényükben mutassuk be.

Janics Natasa az adásban sértetten kommentálta, hogy Steiner az azonnali szétosztás helyett mikrofonnak használta a nyalókát, és bár a műsorvezető akkor még maga is azt nyilatkozta, hogy trófeának érzi és szeretné elrakni a nyereményt, később máshogy döntött. Erről azonban az adásból már nem, csak a műsorvezető e-mailjéből értesülhettünk: „A nyalókámat olyankor daraboltam fel és osztottam el igazságosan, amikor MINDENKI ott volt, mert az sem lett volna fair, ha Janics Natasa kapja az egészet” – árnyalja a róla kialakított méltatlan képet a versenyző a nekünk írott e-mailjében. „Amikor másnap a kincsvadászaton teát nyertünk, összetörtem a nyalókát, és mindenki tehetett a teájába, vagy elrágcsálhatta. Egy morzsácskát sem tartottam meg, hiszen nem is eszem cukrot, szóval tökre nem sajnáltam a nyalókámat” – dobta be Steiner a mindent vivő érvet. A népszerű celebritás azt is kiemelte, egyáltalán nem tiltotta a játékszabály, hogy a szeme kint legyen a vízből.

Szembesítettük a leleplező e-maillel az RTL Klub kommunikációs igazgatóját, Rényi Ádámot, aki a tények súlya alatt megtörve beismerte: "Nem rondítanék bele. Ez így kerek. :-)"

Delhusa Gjon barátságtalan és nem okos

Egyre inkább nem szeretik celebtársai Delhusa Gjont. Az este adásba kerülő részből kiszivárgott hírek szerint Fekete Pákót egy papagáj kedvéért dobja a többszörösen kitüntetett albán zenész, ai kiakasztja a didikirályt. Keleti Andrea is megorrol rá, egyenesen butának nevezi az egyre inkább elszigetelődő énekest, aki képtelen utolérni Benkő Dánielt, aki ugyan sokat foglalkozott a malacával, de amikor nem, akkor legalább okosakat mondott. De erre Gjon nem alkalmas, merthogy nem okos.