A színésznő volt az egyik áldozata a csütörtöki Frizbi forgatásának. Hajdúék úgy ünnepelték a szezonzáró adást, hogy megviccelték Nyertes Zsuzsát, aki nemrég nyilatkozott a vizelet gyógyító hatásairól. A szeme láttára itták és kenték magukra a szagosított és ízesített folyadékot, de a színésznő gyomortartalma nem köszönt vissza.

Hajdú Péter az Esti Frizbi szezonzáró forgatásán megviccelte vendégeit. Nyertes Zsuzsát azért hívta meg, hogy mint érintett, maga is nyilatkozzon a vizelet jótékony hatásairól. Nemrég Medveczky Ilona tapasztalatait olvashattuk a pisi áldásos hatásáról, amit a művésznő saját élményeivel is színesített.

Medveczky kezét ápolja vele, míg Nyertes egy szerencsétlen esés következményeként találkozott ezzel a gyógymóddal. Nagylábujjáról a köröm levált és mellékhatásként megjelent az érintett területen a gomba. Egy természetgyógyász javaslatára saját, reggeli vizeletével borogatta. A terápia bevált, rövid idő múlva megszűntek az ásókák.  

Nézze meg képeinket!

Hajdú itta, Nyertes csak a kezére csepegtette

Nyertes semmit sem sejtett az átverésből, mikor melléült egy álorvos, aki azzal kezdte, hogy barátnője - aki indiai, - több ízben mesélt arról, hogy szülőföldjén bevett gyakorlat a vizelettel gyógyítás. Ma már ízesítik, szagosítják is, hogy könnyebben fogyasztható legyen. A doktor hangsúlyozta, hogy rövid távon ő is elismeri a szervezetre gyakorolt pozitív hatását, de semmiképpen nem alkalmazná hosszan tartó kezelésként. A vizeletben található káros anyagok ugyanis ártani is tudnak.

Nyertes csak fintorgott, mikor Hajdú szájához emelte a sárga színű folyadékot tartalmazó műanyag poharat, hogy tesztelje az italt. Viszont vállalta, hogy kezére csöpögteti a szagosított pisit, de egy idő után arra panaszkodott, hogy csípi a kezét. Többször lemosta vízzel, de még ekkor sem sejtett semmit. Mikor az orvos arra tért át, hogy mindenkit beperel, aki népszerűsíteni meri az emberi vizelet gyógyászati alkalmazását, Nyertes védekezni kezdett. Ő csak egy mondatot mondott, míg Medveczky oldalakat nyilatkozott a témában. Végül Hajdúék megkönyörültek a beijedt színésznőn és egy csokorral kértek elnézést az őt ért kellemetlenségekért.