horoszkóp

Fejbe lőtték Obie Trice-t, Eminem kollégáját

2006.01.03. 11:48
Eminem kiadójának egyik művészére szombat hajnalban lőttek rá egy autóból, miközben az autópályán hazafelé tartott. Az előadót kórházba szállították, a rendőrség jelenleg szemtanúkat keres.

A huszonnyolc éves, színes bőrű rapper autójának hátsó ablakán keresztül hatolt be a golyó szombat hajnalban egy óra tíz perckor - közölte a michigani rendőrség az AP hírügynökséggel.

Fejen lőtték, kiengedték

#alt#
Obie Trice
Fotó: universalmusic.it

A detroiti születésű rappernek a lövés a fejét súrolta, de utána mégis sikerült tovább vezetnie. Lejutott a sztrádáról egy Southfield nevű városba, ahol a szintén az autóban tartózkodó barátnője kihívta a rendőrséget. Trice nője nem sérült meg.

A rendőrség kihívta a mentőket és a Providence nevű kórházba vitték, de nem volt túl súlyos a sérülése, ezért hamarosan haza is engedték.

A lövöldözésnek egyelőre nincsen gyanúsítottja, és szemtanúkat sem találtak, ebben a helybéli rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A rapper nem akart nyilatkozni, mert nagymamája szerint nagyon szerény, de a nagymama a helyi újságírók kérdésére azt nyilatkozta, hogy az unokája már jól van, és ugyanúgy viselkedik, mint azelőtt.

Hi, my name is...

Obie Trice-ot onnan ismerhetjük például, hogy közreműködött Eminem nagy sikerű 2002-es albumán, a "The Eminem Sow"-n a Drip című számban, de 50 Cent oldalán is rappelt már. Első saját albuma 2003-ban jelent meg "Cheers" címmel, ennek a producere Eminem volt. Az Eminem rövid életpályáját bemutató filmben, az 8 mile-ban is szerepelt. Jelenleg is Eminem lemezcégének, a Shady Recordsnak a szerződéses művésze.