horoszkóp

Oláh Ibolya sorban rugdossa ki menedzsereit

2006.12.14. 10:23
Oláh Ibolya két év után vált meg Frankl Gábortól, és most aTrunkós Andrásnak is mennie kellett. Ibolya saját stílust akar, de a gagyira éhes magyar ezt állítólag nem venné.

Az énekesnő alig egy hónappal ezelőtt rúgta ki menedzserét, Frankl Gábort, akivel két éven át dolgozott együtt. Utána Trunkós Andrást bízta meg ügyei intézésével, de ezen a héten őt is elküldte. Trunkós szerint Ibolya túl igényes dolgot szeretne csinálni, amit nem vesz meg a magyar piac.

Kompromisszumok nélkül

Trunkós András szerint az a gond, hogy Ibolya teljesen új stílust akar, míg ő az eladhatóságot tartja szem előtt. Szerinte Ibolyának elege van a médiasztárságból, saját magát akarja eladni, kompromisszumok nélkül.

Ibolya nevelőanyja a Blikknek hasonlóan nyilatkozott, ő úgy véli, Ibolya a saját számait és stílusát szeretné előadni, és konkrét elképzelései vannak, amihez nem talál megfelelő embert.

Eddig elfogyott

Oláh Ibolya eddigi lemezeladási statisztikái nem arra utalnak, hogy népszerűtlen lenne: első lemeze, az Egy sima, egy fordított néhány hét alatt dupla platina lett, második, az Édes méreg szimpla platina lett, megközelítve a duplát.