Oláh Ibolya hisztizve távozott filmje bemutatójáról

2008.01.10. 11:23
Az énekesnő elviharzott a Casting minden bemutatójáról, mert elege volt a felhajtásból. Anyácska szerint elfáradt, mert délután óta talpon volt. A hisztikirálynő visszatért a porondra.

Oláh Ibolya nem csak fáradt volt a Casting minden díszbemutatója után, de ingerült is. Miután véget ért a vetítés, a sajtó hiába próbálta meginterjúvolni a színésznői babérokra törő tiszadobi lányt, ő nem állt kötélnek. Először Anyácska jelenlétéhez kötötte a megszólalását, de miután megjelent a védelmezője, hirtelen elfáradt. Először csak az asztalra csapott, de mikor egy fotós arra próbálta rávenni, vigyorogjon egyet a kamerába, felment a színpadra, imitált egy kis énekelést, majd sietve távozott a Corvin mozi területéről. „Ibolya elfáradt, mert délután óta itt van és interjúkat ad, ezért meg bocsánat" - indokolta Anyácska a csapkodást, ami annyira hatásosra sikeredett, hogy még a poharak is megugrottak az asztalt ért ütéstől.

A művésznő ezzel ismét bebizonyította, hogy ígérete ellenére sem képes változtatni a hozzáállásán, vagyis tovább hisztizik, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt eltervezi. Bár zavaros anyagi helyzetén valamennyit javítana, ha népszerű lenne a róla készült film, de az ezzel járó „kötelességeknek," így sem tesz eleget. A szókimondó énekesnő novemberben még Hajdú Pétert is megkérdezte, nem adna-e neki négymillió forintot kölcsön lakásra. Hajdú akkor érdemben nem reagált a költői kérdésre.

Haknizni? Fúj!

Az allűrjeiről elhíresült Megasztáros haknizni vagy plázákban fellépni sem szeret, ezért kénytelen egy úgynevezett színészszállón meghúzni magát. Gyerekkori szerelmével  most decemberben bontotta fel eljegyzését, arra hivatkozva, hogy eltávolodtak egymástól és már nem látja a kapcsolat jövőjét. Jelenleg többek között az Aida című musicalben kapott szerepet, így Pistije Tiszadobon, míg ő Székesfehérváron rendezte be az életét.  

Oláh Ibolya először 2005 októberében emberelte meg magát és ismerte el, hogy nem megbízható és hisztis. Akkori menedzsere azt ígérete, a művésznő változtatni fog a hozzáállásán. Minderre azért került sor, mert már akkor nem nagyon akart együtt dolgozni vele senki, mert mindig késett a koncertekről vagy egyszerűen el se ment. Az énekesnő egy évvel később mégis úgy döntött - ígérete ellenére -, hogy Póka Angélával nem vállalja a duettezést, mert nagyon elfoglaltnak érezi magát. Azóta is vannak okok és magyarázatok arra, ha az énekesnőnek valamihez nincs kedve.