horoszkóp

Oláh Ibolya szerelme az esküvőre készül

2008.01.13. 11:29
Oláh Ibolya exvőlegénye, Czakó István azt állítja, nemsokára összeházasodnak az énekesnővel, pedig legutóbb még az a hír járta, hogy szakítottak. A megasztáros nem nyilatkozott az ügyben, annyit tudni csak, hogy egyelőre nem akar gyereket. Oláh emellett az is elmondta, hogy gátlásos, és eleinte nem akarta elvállalni az Aida, valamint a Casting minden főszerepét.

Czakó István a Borsnak elmondta, eljegyezte az énekesnőt és hamarosan össze is házasodnak. Pedig december elején még az a hír járta, hogy Oláh Ibolya felbontotta az eljegyzést gyerekkori szerelmével. Bár akkor nem nyilatkoztak a szakítás okáról, a hírt leközlő Napi Ász szerint a távkapcsolat és az eltérő életvitelükből adódó különbség miatt váltak szét útjaik. Ezt később maga az énekesnő is megerősítette.

Czakó István ezzel szemben nem említette a szakítást, csak annyit mondott, hogy másfél hónapja nem találkozott Oláh Ibolyával, ő ugyanis továbbra is Tiszadobon lakik, az énekesnő viszont sok időt tölt Székesfehérváron, ahol ő az Aida című musical egyik főszereplője. Czakó hozzátette, telefonon azért tartják a kapcsolatot. "Nagyon hiányzik nekem, és sokszor jár az eszemben, hogy de jó lenne, ha visszakaphatnám az én régi kis Ibolyámat, akit senki sem ismer!" A férfi ennek ellenére boldog, hogy gyermekkori szerelmének valóra vált az álma.

Oláh Ibolya nem kommentálta Czakó nyilatkozatát. "Ibolya nem kíván a magánéletéről beszélni" - mondta Anyácska, az énekesnő nevelője a lapnak. Hasonlóképpen reagált maga Oláh Ibolya is, amikor a Blikk újságírója a vele készített interjúban azt mondta, sokan együtt éreznek vele, amiért szakított párjával. "Értem ne aggódjon senki, és továbbra is azt mondom, nem tartozik senkire a magánéletem!" Amikor pedig a gyerekvállalásra terelődött a szó, az énekesnő nemleges választ adott. "Hova szüljek? Semmim sincs" Vagyis továbbra sem tudni, hogy Czakó igazat mondott, vagy sem.

Egy biztos, az énekesnő, egyedül betegen töltötte az ünnepeket. "Tüdőgyulladásom és hörghurutom volt, de most már jobban vagyok." Betegen énekelte végig az Aida budapesti bemutatóját december huszonhetedikén. Oláh Ibolya elmondta, először nem akarta elvállalni a szerepet, ugyanis nem hitt magában. Miután azonban leutaztak Székesfehérvárra, ahol a Radames kapitányt alakító Szomor György elénekelte a dalokat és elmesélte a történetet, kedvet kapott hozzá. Emellett sokat számított, hogy a rendező, Szurdi Miklós elküldte a darab zenei anyagát.

Mivel az Aida próbái korábban kezdődtek, a Casting minden című film forgatása pedig elhúzódott, Oláh Ibolyának egyszerre kellett mindenhol helytállnia. A Megasztár első szériájának döntőse elárulta, Tímár Péter filmjével kapcsolatban is szkeptikus volt. Először átverésnek hitte a dolgot, a próbafelvételeken azonban meggyőződött arról, hogy érdemes belevágni. Január nyolcadikán volt a film díszbemutatója, ahonnan a kirohanásairól és allűrjeiről is ismert énekesnő hisztizve távozott.

Oláh Ibolya feltűnő megnyilvánulásai ellenére gátlásosnak tartja magát. Bár Debreczeni Márta - aki a kettős szereposztás következtében az énekesnő váltótársa - meztelen a szeretkezős jelenetben, Oláh erre nem hajlandó, akárcsak a Casting mindenben sem, ahol Puskás Péterrel bújik ágyba. "Legyen az film, színdarab, vagy bármilyen más felkérés, senki kedvéért nem vetkőzőm le. Engem ilyennek ismertek meg, és ilyen is maradok."

Az ex megasztáros számos elfoglaltsága mellett szeretne megtanulni angolul, ugyanis külföldön is be akar futni. A felkérések mellett elkezdett zenéket is írni, amit szerinte nem csinál rosszul. Harmadik szólólemeze a tervek szerint novemberben jelenik meg, ami ígéretei szerint zeneileg teljesen más lesz, mint az előző kettő. A kritikusok véleménye pedig továbbra sem érdekli. "Amióta a Megasztárban feltűntem, szinte mindenkinek van véleménye rólam. Ez van, és nem érdekel."