horoszkóp

Oláh Ibolya szponzor -és pénzhiányban él

2006.12.21. 08:57
Oláh Ibolya nem érzi jól magát és ismét megfordult fejében az öngyilkosság lehetősége, hasonlóan a Megasztár előtti időkhöz, amikor még takarítónőként dolgozott. Most az a baj, hogy eltűntek mellőle a szponzorok.

Oláh Ibolya a Blikknek elmondta, a Megasztár előtt, amikor még takarítónőként dolgozott, sokszor érezte úgy, hogy nem a saját életét éli. Annyira belelovalta magát borongós gondolataiba, hogy azon kapta magát, hogy már nem is mosolyog, sőt, az öngyilkosságra is gondolt.

Magára hagyták

Most ismét hasonló gondolatai vannak: miután a 2004-es Megasztárban ő lett a második helyezett, egy éven át szponzorok sereglettek köré, akiknek a segítségével két sikeres lemezt is kiadott. Most azonban úgy érzi, magára hagyták, és amikor nincsenek fellépései, barátja ötvenezer forintos fizetéséből kell, hogy megéljenek.

A munkához bizalom kell

Illésné Áncsán Aranka, azaz Anyácska, a tiszadobi nevelőotthon vezetője szerint Ibolyából - az összes többi árvagyerekhez hasonlóan - hiányzik a bizalom, és ezért hosszú, állhatatos munkára van ahhoz szükség, hogy valakit elfogadjon.

Soma szerint is sok bizalomra és kompromisszumokra van szükség az emberi kapcsolatokhoz, így a munkához is. Novák Péter úgy véli, a művészekhez hasonlóan Ibolya sem könnyű eset, de tud varázslatos pillanatokat szerezni.