Ripacskodó überszexuális férfiak a siófoki Coke Clubon

dr
2008.08.10. 14:05
Beszeda Gábor überszexuális férfiként küzdött az Old Spice Kihívás Napján, ahogy Kállai Ákos és Harsányi Levente is. Kontor Tamás családjával érkezett, de a kicsit nem lehetett fotózni, bezzeg Müller Attila élt-halt azért, hogy a középpontban lehessen. A kozmetikum bemutatta, hogy kit és mit érdemel az a bűnös, aki nőnek született.

"Meg lehet írni, hogy újra összejönnek" - mondta Koczka Máté, mikor a sétahajózás nevű program vette kezdetét a siófoki partszakaszon. A sajtós mindezt azért vetette oda, mert Müller „marokba villantó" Attila, miután kiszórakozta magát, a hajó orrához igyekezett és volt barátnőjével, Alexa Diamonddal titanicost játszott.

Matrózdalok és überszexualitás

Az Old Spice úgy döntött, a Kihívás Napjával feleleveníti valamennyiünkben az überszexuális férfi jelenlétét a magyar társadalomban. A recept egyszerű volt: fogtak pár ripacsot és egy komoly sportembert, feladatok elé állították őket, majd díjazták az elsőként befutókat. Erre a legmegfelelőbb helyszínnek a siófoki Coke Club bizonyult, így a celeb karaván odahelyezte bázisát. A megérkezés után tápanyagot adtak a versenyzőknek, ezt követően pedig egy sétahajózás vette kezdetét, a média aktív részvételével. A csaknem félórás út során kiderült, hogy Harsányi Levente szeret hajót kormányozni, ahogy Kállai Ákos is, aki közben bort is kóstolt, mert így kerek a világ.

Kihívás Old Spice módon!

Ezzel egy időben Müller Attila azzal szórakoztatta a többieket, beleértve a Velvet stábját is, hogy egyedül előadta a hős Leonardo DiCapriót, miközben matrózdalokat akart énekeltetni mindenkivel. Miután kudarcba fulladt a közös kornyikálás lehetősége, Alexa Diamond inkább a dekoltázsát mutogatta, hogy ezzel kerüljön cikkünk jobb oldalára, illusztrációként. Szerencsére Kállai Ákos annyira élvezte a kapitány szerepét, hogy ezzel elterelte a figyelmünket a lényegtelen történésekről. A kikötés után - amit Kállai hajtott végre -, ismét a bázist kellett megközelíteni, hogy további kihívásoknak feleljenek meg a meghívott celebek.

Happy Endre magára vállalta a moderátor szerepét, így olyan mondatokkal gazdagodtunk, mikor megpróbálta összefoglalni az überszexuális férfi ismérveit, mint például: egy überszexuális férfi nem fél az esőtől, vagy egy überszexuális férfi naponta egyszer megtapsolja magát. A megjelent férfiak csapatkapitányok lettek és a Coke Clubon éppen az esőben napozó strandolókból kerítettek melléjük csapattársakat a szervezők. Kontor Tamás, aki nejével és kisfiával érkezett Siófokra - a kisfiút szigorúan tilos volt lefényképezni - piros úszónadrágba bújt és bajtársaival, Beszeda Gáborral, Harsányi Leventével, Müller Attilával és Kállai Ákossal egy emelvényen várta a kihívásokat.

Tokától bokáig öltönyben

Logikai feladatok, búvárkodás, mentőövpakolás, megfigyelőképesség, és egy csodaszép hölgy partra szállítása volt a feladat, a sorrend lényegében tetszőlegesnek bizonyult. „A mai nap is jó lesz arra, hogy kiderüljön, mit is jelent az überszexualitás" - mondta Happy „rádiós" Endre, akit többen azzal vádoltak, hogy Harsányi Leventével úgyis elnézőbb lesz, hiszen igen jó barátok. Ez pont annyira volt feledhető, mint a legtöbb magyar élelmiszeren feltüntette óvás: a termék nyomokban mogyorót tartalmazhat.

A Balatonban kihelyezett hölgyekért minden csapatnak be kell jutnia és külön kérés volt, hogy a férfiak szmokingban, a hölgyek estélyiben és szárazon jelenjen meg a parton. Elsőként Beszeda Gábor és csapata vitte véghez a küldetést, arról azonban nem tudunk beszámolni, hogy a többi feladatot milyen eredménnyel teljesítették, mert nem állt rendelkezésünkre osztott képernyő és nagyjából minden össze-visszatörtént. Miután mindenki előkerült, a vihar is megmutatta magát, sűrű esőfüggönyként közeledett a part felé. Ennek haszna is lett, senki nem tökölt az eredményhirdetéssel, rekordsebességgel közölték a helyezéseket. Az überszexuális férfiak csapatkapitánya 2008-ban Beszeda Gábor lett, Kállai Ákos csak a második helyre küzdötté fel magát, a dobogó harmadik fokára viszont Müller állhatott, akiről a mai napig nem tudjuk, hogy jöhetett szóba, mint überszexuális férfi. Azt belátjuk, hogy a műsorvezető egy kritériumnak biztosan megfelel: képes megtapsolni magát.