horoszkóp

Nacsa Olivér váltja Szulákot az Activity-ben

2007.02.10. 11:26
A humorista veszi át Szulák helyét az Activityben, mert az énekesnő jelenleg nem akar visszatérni szülés után a képernyőre. Nacsa újra a TV2-nél fészkelődik.

Szulák Andrea májusban szül és elképzelhető, hogy ezzel végleg hátat fordít a televíziózásnak. Igazán kár lenne, pláne a Szulák Show miatt, hiszen most akkor ki fog médiatörténeti eseményeket produkálni kis hazánknak? Claudia, mi? Mindenesetre nyárig még láthatjuk Szulákot, addig tart a szerződése, aztán hogy visszatér-e vagy sem, majd meglátjuk.

Jó ember, jó játék

A Színes Bulvár Lap addig is kiderítette, hogy ki léphet az énekesnő helyére az Activity Showban. A szerencsés befutó Nacsa Olivér lehet, aki folyosói pletyka szinten már hallotta, hogy esetleg ő fog grasszálni a borítékokkal, miután Szulák elmerül a pelenkázás rejtelmeiben.

A vicces Nacsa ugyan még nem írt alá semmilyen szerződést, mégis hihetetlenül boldog, mert mint elmondja, nagyon szereti a játékot és a csatorna szerinte keresve sem találhatott volna nála jobb embert a feladatra.

Oli itt, Oli ott

Ezek szerint a humorista továbbra se izgul a per miatt, amit Hajdú Péter a nyakába zúdított, feltehetően a TV2 kárpótolja majd az ATV-t az ért veszteségek miatt. Mint azt már korábban megírtuk, Nacsa Olivér és Bagi Iván nem jelentek meg az ATV-s showjuk tévéfelvételén, sőt a forgatókönyvet is élesen bírálták, így Hajdú, a műsor producere 50 millióra perli őket.

Az ötvenmilliós per belengetése után Bagi Iván újragondolta magát, és felajánlotta Hajdú Péternek, hogy akár Nacsa Olivér nélkül is hajlandó dolgozni neki. Nacsára azonban továbbra is vonatkozik Hajdú kártérítési igénye, különösen most, hogy korcsolyát húzott, hogy a Sztárok a jégen című műsorban bemutassa, nem csak vicces, de eltáncikál a jégen is.