horoszkóp

Jamie Oliver nem akar válni

2005.04.19. 12:14
Bár a feleség többször kinyilvánította, elege van a nyilvánosságból, és abból, hogy Oliver soha nincs otthon, a szakács állítja, semmi baj sincs a házasságával, és minden oké.

Jamie Oliver felesége, Juliette Norton több ízben kinyilvánította, elege van a sajtóból, Oliver sztárságából és mindenből, ami ezzel együtt jár. Mikor Oliver belevágott az iskolai menzák megreformálásába, a sajtó sorra családi veszekedésekről számolt be. Oliver most hivatalosan is cáfolta, hogy szakítottak volna, vagy bármi gond lenne a házasságukkal.

Boldogok

"Nem értem mért ez mindenkinek a mániája, hogy szakítunk. Nem akarunk elválni, nagyon boldogok vagyunk együtt. Természetesen mi is veszekszünk, mint bárki más. Vannak napok, amikor a gyerekek nyűgösek, vagy amikor ingerlékenyebbek vagyunk, de nagyon szeretjük egymást" - nyilatkozta Jamie Oliver.

A sztárszakács ugyanakkor elismerte, felesége, aki két lányukkal Poppyval és Daisyvel otthon tölti napjait, néha elkeseredik. "Én sokkal nyughatatlanabb vagyok, mint Jools, és ez néha az őrületbe kergeti őt, de ennek ellenére maximálisan megért engem" - mondta Oliver, aki szerint felesége imádja és élvezi a gyerekekkel járó napi rutint. De a barátok szerint ennél azért súlyosabb a helyzet, mert a feleség már fontolgatja, hogy ultimátumot intéz munkamániás férjéhez.

Soha nincs otthon

"Jamie reggel hétkor elmegy itthonról, és általában nem jön haza hajnali egyig. Nem is emlékszem, mikor láttam utoljára világosban" - mondta nemrégiben Oliver felesége, jelezve, hogy nincs oda férje rengeteg elfoglaltságáért. Oliver ugyanis szokásos programja mellett is mindig kitalál magának valamit: az iskolai menzák gyökeres átalakítása és megreformálása már szívügyévé vált. Mint mondta, tarthatatlan, hogy az állam napi 40 pennyből eteti a gyerekeket - főleg, hogy ennél még a börtönben is többet költenek étkezésre.

Legutóbb az Oscar-díj kiosztását követő bált kellett a feleségének egyedül eltöltenie, férje ugyanis inkább a konyhát választotta a bál helyett. Emellett a felesége lassan örül, ha Angliában tudhatja férjét, aki éppen most egy lakóautóval járja Olaszországot és új, olasz főzőműsorát forgatja. Novemberben Ausztráliába utazik egy új főzőiskola megnyitójára, és ha minden igaz, utána az Egyesült Államokba utazik, ahol élénken érdeklődnek a reformmenza programja iránt. Mindemellett Oliver az elmúlt négy évben 65 reklámot készített, ami szintén sok idejét elveszi.

Minden oké

A feleség azonban valószínűleg tudta, mire számíthat, hiszen Oliver már híres volt, amikor hozzáment, ráadásul az esküvőjük sem volt egyszerű, mivel az akkor már ismert szakács ragaszkodott hozzá, hogy ő főzzön a 140 vendégre, miközben felesége a sarokban kókadozott. Ráadásul az ifjú férj másnap ötkor felkelt, hogy kenyeret süssön reggelire.

Barátaik szerint a házaspár annyira régóta ismeri egymást, és olyan sok mindenen keresztülment már - egy darabig úgy volt, nem lehet gyerekük - hogy nincs olyan dolog, ami veszélyeztethetné a házasságukat. A 29 éves Jamie Oliver azzal nyugtatja jogosan zaklatott feleségét, hogy ne izguljon, hiszen 32 éves korában nyugdíjba vonul.