Mary-Kate Olsen mentességért cserébe beszélne Ledger haláláról

bry
2008.08.05. 15:35
A színésznő értesült először Heath Ledger tragikus haláláról, és ő volt az, aki a testőreit küldte a színész lakására a mentők helyett. Azonban hiába volt kulcsfontosságú szerepe az ügyben, nem hajlandó együttműködni a nyomozókkal, amíg azok nem garantálnak számára mentességet. Olsen ügyvédje szerint a fontosabb információkat már megosztották a rendőrséggel, de valószínűleg még lenne mit mondania Mary-Kate Olsennek.

Mary-Kate Olsen addig nem hajlandó válaszolni a nyomozók Heath Ledger halálával kapcsolatos kérdéseire, amíg nem biztosítanak számára védettséget, értesült a New York Post. A színésznő közeli barátja volt a receptre kapható gyógyszerek túladagolása miatt elhunyt színésznek, és ő volt az első, akit Ledger halála után értesített a bejárónője, ennek ellenére már többször is megtagadta, hogy együttműködjön a nyomozókkal, és válaszoljon a kérdéseire.

Heath Ledger és Mary-Kate Olsen

A 22 éves színésznő ügyvédje, Michael C. Miller azonban egy közleményt adott ki, mely szerint Olsennek egyáltalán nincs mit rejtegetnie. "A szenzációhajhászó napilapok spekulációi ellenére, Mary-Kate Olsennek egyáltalán nincs köze azokhoz a gyógyszerekhez, amiket Heath Ledger testében és lakásában találtak, és nem is tudja, hogy honnan szerezte őket". Az ügyvéd azt is elmondta, hogy tájékoztatták a hatóságokat a lényeges információkról, például az események kronológiájáról, illetve arról, hogy Olsen nem tud semmit Ledger gyógyszereiről. Ezek után persze még inkább felmerül a kérdés, hogy pontosan miért is van szüksége a színésznőnek a mentességre, miféle rejtegetnivalója lehet.

Heath Ledger

A nyomozás kapcsán már mindenkit kikérdeztek, aki valamilyen módon kapcsolódik Ledgerhez vagy a halálához. Kihallgatták az orvosait, a masszőrét, testőreit, a házvezetőnőjét. Sőt még a kétéves kislányának édesanyját, Michelle Williamst is. "Williams nagyon kedves és segítőkész volt", mondta egy neve elhallgatását kérő forrás. "Mindenki nagyon segítőkész volt, elmondták mennyire jó ember volt Heath Ledger, egyedül Mary-Kate volt az, aki nem volt hajlandó semmit sem mondani", tudta meg egy másik forrásból a New York Post.