horoszkóp

Mary-Kate Olsen kokainfüggő?

2004.07.05. 13:39
Az amerikai National Enquirer és a Star magazin úgy értesült, hogy drogfüggőség miatt kezelik a hollywoodi színész-ikerpár egyik tagját, Mary-Kate Olsent. A színésznő korábban világgá kürtölte, anorexiában szenved. Az Olsen-ikrek perrel fenyegetőznek.
Mary-Kate Olsent felháborította, hogy két amerikai lap, a National Enquirer és a Star megszelőztette, hogy az ifjú hölgy meglehetősen speciális vállfajában szenved az anorexiának. A pletykalapok szerint a színésznőt sújtó kórság ugyanis nem táplálkozási rendellenesség, hanem súlyos drogprobléma.

Perrel fenyegetőznek

Mary-Kate és Ashley Olsen
Olsenék minden eszközt bevetettek, hogy a két bulvármagazin visszavonja a címoldalas sztorit, de azok ellenállnak és nem hajlandóak semmiféle kompromisszumra. Az egyik lap fotósának ráadásul lencsevégre sikerült kapnia, amint Mary-Kate éppen bejelentkezik a Utah-beli Cirque Lodge rehabilitációs klinikára.

Az Olsen-nővérek és cégük, a Dualstar képviselői jogi lépésekkel fenyegetőznek, de az American Media - amely mind a két botrányban érintett újság tulajdonjogával rendelkezik - rendületlenül állja a sarat. "Ha valóban beperelnének minket, már rég megtették volna. Csak vagdalkoznak, és ez is azt bizonyítja, hogy a tudósítás hiteles. Tudtuk, hogy méhkasba nyúlunk, ha ezt publikáljuk, épp ezért számtalanszor ellenőriztük a tények valóságtartalmát. Mindez igaz, és ez az, ami zseniálissá teszi" - nyilatkozta szóvivőjük, Stu Zakim.

Az ikrek képviselője, Michael Pagnotta hazugságnak nevezte az újságokban közölteket. "Ha az Enquirer ugyanazt a hazugságot hozza le, mint a Star, akkor értelemszerűen az ellenük indított jogi eljárás sem fog különbözni. Mary-Kate Olsen nem drogfüggő, és kész" - mondta.

Bevallotta, hogy anorexiás

Mary-Kate saját weboldalán korábban bevallotta, hogy "olyan betegségben szenved, amelyben sok másik fiatal nőtársa is", és megköszönte az embereknek, hogy a világ minden tájáról támogatásukról és együttérzésükről biztosították őt. A színésznő állapotáról és korábbi, több hetes kórházi tartózkodásáról a masszív spekulációk azonban nem állnak le, sőt, egyre vadabb ötletek látnak napvilágot.

Fontoskodó tinik

Az amúgy is megtépázott idegzetű testvérpár sajtóvisszhangját az sem javítja, hogy mindeközben ráadásul allűrjeikkel az őrületbe kergetnek olyan televíziós veteránokat, mint Dennie Gordon. Az Ally McBeal rendezőjét ugyanis a két színésznő szabályosan erőszakos vallatásnak vetette alá, mielőtt beleegyeztek volna, hogy ő üljön új mozifilmjük, a New York Minute direktori székébe.

"Úgy látszik ott tartunk, hogy két 17 éves producer bérel fel. Életemben most először kerültem olyan helyzetbe, hogy meg kellett felelnem egy állásinterjún leendő sztárjaim követelményeinek. Kíméletlenül faggattak, és egyfolytában kérdésekkel bombáztak azt illetően, hogy mik az elképzeléseim. Ha belegondolok, hogy csupán két évvel idősebbek a fiamnál, rá kell jöjjek, milyen okosak. Hihetetlen erőteljesen lépnek fel, még jó, hogy túléltem" - mesélte Gordon.