Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó ötödik gyermekét hozza világra a héten - értesült a Színes Mai Lap. A volt miniszterelnöknek eddig egy fia és három lánya született.
A bulvárlap szerint erre a héten bármelyik napra várható a népes Orbán család újabb gyermeke. A Magyar Nemzet még novemberben adott hírt arról, hogy Lévai Anikó ismét teherbe esett.

Nagycsaládosok

A családban már négy testvér fogja köszönteni a születendő gyermeket. A 14 éves Ráhel, a 12 éves Gáspár, a 10 éves Sára és a 2000-es születésű Róza. Rozit egy héttel túlhordta édesanyja, aki a Kútvölgyi Kórházban adott életet a legkisebb Orbánnak. Édesapja akkor ünneplőben ment érte a családi Opel Corsán, és a folyosón izgulta végig a vajúdást - írja a Színes Mai Lap. Orbán Viktor a lapnak bevallotta, hogy nem híve az apás szülésnek, mert "náluk falun az ilyesmi nem volt szokás."

Állítólag a család még nem tudja, hogy fiú vagy lány születik-e majd, de számukra csak az a fontos, hogy egészséges legyen. Egyelőre még az is titok, hogy melyik kórházban jön világra a gyermek.