horoszkóp

Orbán Viktor három inget vesz egyszerre

2008.02.29. 10:15
Kapcsolódó cikkek (1)
A politikus minden nap meghódítja a nejét, és együtt járnak vásárolni is. Az Esti Frizbi forgatásán azt is megtudtuk, hogy Orbán viszi iskolába a gyerekeit, és otthon nem politizál. Ha mégis megteszi, neje, „ne faragd itthon a saját szobrodat” felkiáltással állítja le.

Orbán Viktor az Esti Frizbi vendége volt, és már jó előre megállapodott Hajdú Péterrel, hogy politikáról nem beszélnek a műsorban. Ennek eredményeként olyan vallomásokkal gazdagodtunk, melyekből egyértelműen kiderül, hogy a volt miniszterelnöknek a családja hiányzik csak igazán a mindennapokból. „Vannak nehezebb és könnyebb napok, a nehezebbek azok, mikor nem alszom otthon. Ezek mindig úgy végződnek, hogy felhívjuk egymást.”

A politikus azt is elárulta, ha otthon van, reggel ő viszi iskolába a már oda járó gyermekeit. Ahogy az Esti Frizbiben, úgy otthon sem beszélnek politikáról, így egy olyan történet is előkerült a kalapból, amiből mindez egyértelműen látszik. „Az volt a legmulatságosabb, mikor a konyhában beszélgettem a nejemmel, berohant a lányunk és azt kérdezte: anya, te tudtad, hogy apa miniszterelnök volt?”

Nézzen Orbán Viktort!

Saját szobor, politikai közmunka

Hajdú arról is kérdezte az ellenzéki politikust, hogyan hódította meg annak idején a nejét. „Ez örök rejtély, talán az őszinteségemmel. Ünnepnapokon viszek neki virágot, és minden nap harcolok érte. Minden nap meg kell hódítanom. És minden évben próbálok jó tíz napot kettesben tölteni vele” – hangzott a válasz.

Orbán Viktor az is elmesélte Hajdú Péternek, hogy felesége néha azzal állítja le, ha belelendül valamilyen politikai vitába, hogy: „ne faragd itthon a saját szobrodat.” Bónuszként arra is fény derült, hogy a politikus egyszerre három inget vesz, azt is inkább csak külföldön, mert ha itthon vásárolna, biztosan nem tudna a feladatra koncentrálni a „rajongók” miatt.

Végül mikor azt kérdezte a műsorvezető, szeretne-e köztársasági elnök lenni, azt a választ kapta, hogy nem, mert az nem az alkotó, cselekvő személyiségek titulusa, hanem inkább a nemzet egységét megtestesítőké. Ő pedig valójában egy politikai közmunkás.