horoszkóp

Kirabolták Ozzy Osbourne fiát

2005.02.24. 14:26
Három hónappal ezelőtt több mint fél milliárd forintot érő ékszerkollekciót loptak el a családtól, Jack Osbourne most közel hetven millió forinttal lett szegényebb.

Reptéri szarkák áldozata lett a legendás rocker, Ozzy Osbourne fia, Jack Osbourne. A The Osbournes valóságshow 19 éves sztárjától 382 ezer dollár (közel 70 millió forint) értékű ékszert loptak el egy repülőtéren. Az értékek a rockcsemete egyik bőröndjéből tűntek el, amikor Jack Los Angelesből éppen hazafelé, Londonba tartott, írja a The Sun.

Nagyon szomorú

Jack Osbourne
Jack Osbourne
A hatóságok azonnal nyomozást indítottak, és bár még nem történt jelentős előrelépés az ügyben, a rendőrség azt feltételezi, hogy Jack Osbourne-t még azelőtt fosztották ki, hogy a csomagjai a repülőgépre kerültek volna. "Egytől egyig ajándékok voltak. Szörnyű, ami történt" - kommentálta feldúltan az angol lapnak az esetet Ozzy fia, akitől többek között két nagy értékű órát vittek el a tettesek.

Nincs szerencséjük

Osbourne-ékra az utóbbi időben különösen rájár a rúd. Három hónappal ezelőtt betörtek a család Londontól északra fekvő, a buckinghamshire-i Chalfont St. Peter nevű helyen található, XVIII. században épült otthonába, ahonnan több mint fél milliárd forintot érő ékszerkollekciót loptak el. A rablók hajnalban hatoltak be a házba, egyiküket Ozzy Osbourne kis híján el is kapta, amikor a mosdó felé tartva szembe találta magát vele. Az ötvenöt éves rocker rávetette magát a símaszkos betörőre, a férfi azonban erősebbnek bizonyult nála és kiszabadult a ház urának fogásából.

A zsákmányolt ékszerek közt volt Sharon Osbourne gyémántokkal kirakott jegygyűrűje és hasonlóan értékes "túlélési" gyűrűje is, amelyet rákbetegsége legyőzése után kapott férjétől.

A Black Sabbath frontembere 35 millió forintnak megfelelő összeget ajánlott fel annak, aki információval tud szolgálni a feleségétől elrabolt ékszerekkel kapcsolatban, de azóta sem sikerült az ékszerrablók nyomára bukkanni.