horoszkóp

Sharon Osbourne kiszáll a Vaginamonológokból

2005.04.04. 09:25
Ozzy Osbourne felesége, Sharon és lányuk, Aimee az utolsó pillanatban lépett vissza a londoni West End egyik színházában futó Vaginamonológok című darabból betegségre hivatkozva.

Sharon és Aimee Osbourne múlt szombaton tértek vissza az angol fővárosból Los Angelesbe, mert az Osbourne család idősebb lányának (Aimee-nek) ismeretlen betegség miatt kórházba kellett vonulnia.

Nem tudni mi a baj

Sharon Osbourne
A két hölgynek kedden fel kellett volna lépnie Eve Ensler: Vaginamonológok című darabjában, ezért bocsánatot kértek a Wyndham Theatre társulatának tagjaitól, amiért cserbenhagyták őket. Az eset kapcsán kiadott sajtóközleményben Osbourne-ék azt írják, hogy a Sharonnak most a családdal, és leginkább Aimee egészségével kell foglalkoznia, és ezért a család visszarepül Los Angeles-i otthonukba - adta hírül a BBC. A család reméli, hogy mindenki megértő lesz, és tiszteletben tartják a magánszférájukat ebben a nehéz helyzetben.

A Vaginamonológokat Londonban már a második színház viszi színre. A Wyndhamben kedden kezdődnek az előadások, és hat héten keresztül maradnak műsoron, immár a híres Osbournék nélkül.

Peches reality-család

Ez az eset nem az első balszerencse az MTV-n futó reality műsorból - a The Osbournes-ból - megismert család történetében. Múlt héten Sharon és Ozzy Osbourne-nak ki kellett menekülnie buckinghamshire-i otthonukból, ami felgyulladt, amíg aludtak. A tűzeset során Osbournék füstmérgezést kaptak, ezért kórházi ápolásra szorultak, és a házban többezer fontos kár keletkezett.

Tavaly novemberben ugyanebbe a házba betörtek, és körülbelül kétmillió font értékű (hétszázhúszmillió forint) ékszert tulajdonítottak el a családtól.

Egy évvel korábban pedig - amikor Sharon Osbourne felgyógyult a vastagbélrákjából - Ozzy, a Black Sabbath énekese biciklibalesete során majdnem életét vesztette.

A családi valóságshow-ból egyedül Osbournék Aimee nevű lánya maradt ki, mert azt állította, nem szereti a nyilvánosságot.

A Vagina Monológokat a világ húsz országában vitték már színre, szerepelt már benne Jerry Hall és Sophie Dall modell és a Spice Girlsből ismert Mel B is. Magyarországon a nagysikerű könyvből készült darabot a Thália Színházban láthattuk Bozsik Yvette rendezésében Fullajtár Andrea főszereplésével.