Osbourne-ék házvezetőnője bugyikat lopott

2004.10.29. 12:59
Az Osbourne család egykori házvezetőnőjét lopással vádolják: a család szerint a nő bugyikat lopott tőlük, és a zsákmány közt volt Kelly Osbourne csubakkás-starwarsos gyűrűje is. A feldühödött Sharon a botrány kiderültekor megtépte egykori alkalmazottját.
Juana Zavala novemberben áll bíróság elé, miután egykori munkaadói azzal vádolták meg, hogy több holmit is eltulajdonított Beverly Hills-i otthonukból. A lopott holmik közt voltak állítólag Kelly Osbourne bugyijai és a legidősebb Osbourne-lány, Aimee 32 ezer dolláros (több mint 6 millió forint) Tiffany-gyémántgyűrűje is - írja a Femalefirst.

Csubakkás gyűrű és bugyi

David Bass, a család ügyvédje a Star magazinnak elmondta: a házvezetőnő mindössze pár hónapig dolgozott Osbourne-családnak, de eközben közel 100 ezer dollár (20 millió forint) értékben tulajdonított el ruhákat és ékszereket tőlük. A család feljegyzései szerint a házvezetőnő zsákmányai közt szerepel például Kelly 800 dolláros (kb. 150 ezer forint) csubakkás Star Wars gyűrűje, és 600 dollár (kb. 115 ezer forint) értékben lepedők és törölközők - a bugyikat már nem is említve.

Október 2-án Zavala az Osbourne-ék vádjainak ellenőrzése miatt a lakására kiküldött biztosítási nyomozók elől a fürdőszobába zárkózott és felhívta az ügyvédjét, akinek azt állította, hogy Osbourne-ék épp feldúlják a házát. A hatóságok később őrizetbe vették a nőt, aki jelenleg is egy Los Angeles-i börtönben ül, mert nem tudta kifizetni a kiszabott 400 ezer dolláros (közel 80 millió forintos) óvadékot.

Női virtus

A per tartogat érdekes fordulatokat: Sharon Osbourne például szintén fel kell készüljön a védekezésre, mert Zavala férje azt állítja, hogy amikor Ozzy neje értesült az eltűnt dolgokról, úgy megtépte feleségét, hogy az 52 éves asszony haja tincsekben maradt a kezében. Sharon Osbourne tagadja a vádat.