horoszkóp

Valódiak De La Hoya neccharisnyás fotói

2007.11.17. 18:22
Beperelte Oscar De La Hoyát az a sztriptíztáncosnő, aki neccharisnyában és rózsaszín bugyiban kapta le a sportolót. Milana Dravnel állítólag azt sérelmezi, hogy De La Hoya és emberei lejáratták ország-világ előtt, pedig a bokszbajnokról készült kompromittáló fotók valódiak, nem Photoshoppal készültek.

Milana Dravnel százmillió dollárra perelte volt szeretőjét, Oscar De La Hoyát és két alkalmazottját csalás, becsületsértés és érzelmi stressz okozása miatt. A sztriptíztáncosnőt (aki szeptemberben hetvenezer forintért adta el azokat a fotókat, melyeken állítólag a sportoló látható neccharisnyában és egy nő bugyiban) ugyanis saját állítása szerint nagyon megviselte az utóbbi pár hét, mivel De La Hoya és emberei arra kényszerítették, hogy vonja vissza korábbi nyilatkozatait és ismerje el, hogy a képek hamisítványok. Dravnelnek az amúgy nős bokszbajnokhoz fűződő viszonyáról is hallgatnia kellett, mely állítólag májusban ért véget.

Ezzel kezdődött

A táncosnő ügyvédje, Salvatore Strazullo szerint a bokszoló jogi képviselője, Stephen Espinoza mindent bevetett annak érdekében, hogy kliensét elhallgattassa és megakadályozza abban, hogy újabb kínos felvételeket jelentessen meg. Strazullo azt állítja, hogy De La Hoya emberei közül többen is FBI-ügynöknek adták ki magukat és így próbálták jobb belátásra téríteni Dravnelt – olvasható a USA Today oldalán. „Azok a képek valódiak, nem retusálták őket. Néha a bírósághoz kell fordulni, hogy kiderüljön az igazság, vagyis az, hogy ő (Milana Dravnel) nem hazudik – tette hozzá.

A bokszbajnok, aki mellékesen a Golden Boy Promotions elnöke és bukott popsztár, a szóvivőin keresztül a következő nyilatkozatott adta ki. „Ez perrel Milana Dravnel és ez emberi megint megpróbálnak pénz kicsalni Oscar De La Hoyából. A múltban egyszer sem jártak sikerrel, és most sem fognak.”

Bokszolóból lett tökös Barbie

Az ominózus fotósorozat az x17 oldalán jelent meg szeptember közepén. Eleinte csak annyit lehetett tudni, hogy egy Milana nevű hölgy készítette őket májusban, a philadelphiai Ritz-Carlton Hotelben. De La Hoya természetesen azonnal tagadta, hogy a képek őt ábrázolnák. Ennek ellenére pár nappal később újabb fotók kerültek elő az ezúttal tollas bikiniben és pink lakkszoknyában pucsító sztárról. Ekkor már fény derült Milana Dravnel személyére, akit a bokszoló ügyvédei valószínűleg azon nyomban befenyítettek.