Az Oszter család feje éktelen haragra gerjedt, amikor kiderült, hogy a lánya meztelenül szerepel majd a szeptemberi Playboy címlapján. Bár Oszter Alexandra elégedett az eredménnyel, a papa még mindig nem dolgozta fel a történteket. Amikor gyermeke meg akarta neki mutatni az ominózus képeket, zavarában Marlon Brando impotenciájáról kezdett el beszélni.

Bár a bulvársajtó hetek óta azzal van tele, hogy a színész mennyire hevesen tiltakozik az ellen, hogy lánya immár másodszor dobja le a ruháit egy magazin számára, a fotók mégis elkészültek. A juj.hu riportere jelen volt, amikor Oszter Alexandra megmutatta édesapjának a képeket. „Bele merjek nézni? Vagy nem? ” – kérdezte szemrehányóan a láthatóan feldúlt színész, amikor lánya átnyújtotta a mappát.

Nem működött

A látottak nagyon megrázhatták Oszter Sándort, eddig ismeretlen okból lepöcsözte a hollywoodi legendát. „Marlon Brando egy nagy pöcs. Alig akart neki működni.” Majd szóba került Jack Nicholson is, akit a sztár csak úgy azonosított be, hogy ő az az alak, aki szerepelt a Postás kétszer csenget című filmben.

Szükségtelen vetkőzés

Az időöső színész azért sem tartja helyénvalónak a meztelenkedést, mert szerinte ha valaki olyan tehetséges, mint gyermeke, akkor annak nincs szüksége ilyesfajta hírverésre. „Akinek ennyi kreatív képessége van, mint neked, nem biztos, hogy szükséges az, hogy elmegyek idáig, hiszen akkor botrányt csinálok, olyan botrányt, hogy a fal adja másikat. Szóval nem érek a dologgal egyet.”

Apja lánya

Oszter Alexandra persze nem érti, hogy édesapja miért háborodott fel, hiszen a Meztelen vagy című filmben ő is egy szál semmiben mutatkozott.