Három év után véget ért Justin Timberlake és Cameron Diaz kapcsolata. Már a karácsonyt is külön töltötték. Az énekes régi barátnőjével vígasztalódik, a szilveszteri partin pedig összeszűrte a levet a házigazdával.

Szakított egymással Justin Timberlake és Cameron Diaz, és már az ünnepeket is külön töltötték. Timberlake ezt barátainak vallotta be a napokban, de hivatalosan nem jelentették be a hírt.

Pedig úgy tervezték, hogy együtt karácsonyoznak és szilvesztereznek. Utoljára december 16-án látták együtt őket kéz a kézben, amikor épp Tiberlake otthonából távoztak.

Külön utakon

"Mindenkinek volt olyan kapcsolata, ami nem működött. Egy kapcsolat sikere attól függ, hogy mindkét fél mennyire nyitott a szerelemre" - mondta Cameron Diaz még néhány héttel ezelőtt.

A karácsonyi ünnepek után Timberlake-et már párja nélkül látták egy éjszakai szórakozóhelyen, Memphisben, míg Cameron Coloradóban síelt. Timberlake már karácsony előtt két nappal azt mondta egy barátjának, hogy Cameronnal szakítottak.

Vigasz a régi barátnőnél

A pletykák szerint Justin nem sokáig bánkódott, állítólag újra összejött régi barátnőjével, Veronica Finnel, akit még a főiskoláról ismert. Egy szemtanú látta, amint megcsókolta a lányt és átkarolta a vállát. Közeli barátok tudni vélik, hogy igazán szerelmesek egymásba.

Botrány a szilveszteri partin

Cameron Diaz és a Justin Timberlake mindenesetre jelen voltak Kate Hudson szilveszteri partiján. Igaz, nem egymással voltak elfoglalva. Timberlake feltűnően flörtölt a házigazdával, sőt egy időre el is tűntek az emeleten, majd Kate átöltözve bukkant fel újra.

Az énekes nem volt hajlandó kommentálni a hírt, Hudson pedig azt mondta, hogy rengeteg vendég volt azon az estén, de mind csak barát és nem több.