horoszkóp

Ozzy útipszichológussal turnézik

-b-
2005.09.13. 12:13
A középkorú rocker leállt az ivással, józanul azonban nem bírja megoldani lelki problémáit. Ozzy Osbourne az elvonók szakértőjévé gyúrta ki magát.

Ozzy Osbourne bevallotta, hogy turnéira egy pszichológus is elkíséri, aki segít neki megbirkózni szorongásaival. A metálos családapa már 17 hónapja nem iszik, és kábítószerhez sem nyúl, egyedül azonban nem képes megoldani azokat a lelki problémákat, melyek annak idején iváshoz vezettek.

Szorongó rocker

Ozzy Osbourne

Ozzy, akinek életét szappanoperaként tanulmányozhatták az MTV nézői, elárulta, hogy egészen apró dolgokon képes aggódni, sőt súlyos búskomorságba zuhanni. Ilyen például, ha felesége, aki egyben menedzsere is, késik a megbeszélt időponthoz képest.

"A függőséggel küzdő emberek máshogy gondolkodnak" - magyarázza a rocker - "Én elkezdek aggódni: Sharon késik. Biztosan autóbalesetet szenvedett, és már meg is halt, biztosan a hullaházban fekszik." De aggódása más formákat is ölthet: "Aztán arra gondolok, biztos lelépett egy másik rocksztárral. Ilyenkor nem tudok logikusan gondolkodni. Egyszerűen nem bírom a nehézségeket" - meséli az angol születésű, de Amerikában élő Osbourne, aki régebben gyakran volt az elvonók vendége, főleg olyankor, amikor már felesége is fellázadt alkoholizmusa ellen.

Elvonószakértő

"Amikor már nagyon égett a talaj a talpam alatt, Sharon lelépett otthonról, a gyerekek ordítottak, és ki lettem tiltva a lakásból, nos akkor mindig beköltöztem valamelyik elvonóba" - mesélte a sztár az amerikai Playboynak. Ozzy szakértőként elemezte a lapnak a gazdag függők kezelésére szakosodott rehabilitációs klinikákat. Véleménye szerint a Betty Ford klinika az egyik legjobb az országban, meg a malibui Promises nevű műintézmény, amely Ozzy szerint "tulajdonképpen hollywoodi nyaralóhely gazdag elmebetegeknek". A minnesotai Hazledont azonban senkinek nem ajánlja, ott ugyanis ordibálnak a leszokni vágyó celebritásokkal. Ozzy saját bevallása szerint onnét inkább hazaköltözött.