Az Ozzy Osbourne hangjával ellátott autós navigációs rendszer fogy a legjobban egy celebhangokkal kereskedő navigációs cégnél. Sharon Osbourne a második legkelendőbb, de Erzsébet királynőt is meg lehet vásárolni.

Ozzy Osbourne példás segítőkészségéről tesz tanúbizonyságot: szokásos stílusában, trágárságokkal tűzdelt motyogással igazítja útba az autósokat. Ozzy hangját ugyanis az utóbbi időben letölthetik a műholdas navigációs rendszert használó brit autósok, írja az Ananova.

Segít a rocker

A Sun értesülései szerint Ozzy a műholdas térkép adataira alapozva a következőképpen instruálja a sofőrt: "Négyszáz méter múlva eléred a k***ott célodat." Ha a műholddal megszűnik a kapcsolat, ezt lehet hallani: "Elvesztettem a ki***ott műholdat!"

Ozzy a legkelendőbb

Sharon és Ozzy Osbourne

Chris Hilton a "Voice Skins" nevű cég főnöke így jellemezte az új terméket: "Ozzy hangja két verzióban lesz kapható: káromkodásokkal, illetve a káromkodások helyén sípolással. Jelenleg ő a legkelendőbb." Sharon Osbourne a második legjobban fogyó navigátor. Ő ilyeneket mond az autósoknak, hogy: "Kanyarodj balra, te seggfej!"

Más hírességek hangjait is árulják navigátorként, például Clint Eastwood, a brit királynő vagy Tony Blair is szerepel a katalógusban.

Ozzynak nem ez az első találkozása a beszélő autókkal: az Osbourne család egyik epizódjában megpróbált beszéddel irányítani egy gépjárművet, de kudarcot vallott. A beszédfelismerő rendszer ugyanis nem tudott mit kezdeni a veterán rocker motyogásával, és már a "Radio on!", vagyis "Kapcsold be a rádiót!" parancsot sem volt képes értelmezni, nemhogy a bonyolultabbakat.