Ugyan a múlt év végi súlyos balesete után várható is volt, de hivatalosan csak most mondta le koncertjeit, amelyek február 15-től kezdődtek volna a londoni Wembley arénában.
Immár Ozzy Osbourne angliai rajongói számára is szomorú valóság, hogy kedvencük, a brit rock egyik fenegyereke nem teljesíti húsz koncertből álló "hazai" turnéját. Ez ugyan a múlt év végi súlyos balesete után várható is volt, de eddig hivatalosan nem mondta le koncertjeit, amelyek február 15-től kezdődtek volna a londoni Wembley arénában.

Ozzy a minap közleményben tudatta rajongóival, hogy mélységesen csalódott, de most teljes felépülésére kell koncentrálnia, nem siettetheti ezt a folyamatot.

A Black Sabbath egykori énekese december elején angliai birtokán egy négykerekű terepmotorral balesetet szenvedett, amelynek következtében egy nyakcsigolyája megsérült, kulcscsontja és nyolc bordája eltörött, egy ideig intenzív osztályon ápolták. A múlt év novemberéről idén januárra és februárra halasztott európai turnéja keretében Budapesten is fellépett volna, de ennek (akárcsak a többi európai bulinak) az elhalasztását hetekkel ezelőtt bejelentették. Ozzy talán azért várt a brit turné lemondására, mert reménykedett benne, hogy szülőhazájában mégiscsak színpadra léphet. Az angliai birtokán lábadozó 55 éves rockzenész a minap úgy nyilatkozott, hogy akkor folytatja ismét a koncertezést, ha orvosai felszabadítják a kényszerpihenő alól.

Hétfőtől ismét a tv képernyőjére kerül viszont Ozzy feleségének, Sharonnak a saját beszélgető show-ja, amelyet férje balesete óta szüneteltetett. Az első adás miről (kiről) is szólhatna másról, mint Ozzyról, részletesen taglalja majd a baleset körülményeit, s foglalkozik az azóta történt eseményekkel.

A hónap végén - ha Ozzy állapota megengedi - folytatódik a családi Osbourne-program az MTV (Music Televison) csatornán. A "The Osbournes" január 27-ére tervezett adásában Ozzy, Sharon valamint a két gyerek, Jack és Kelly családi show-jának öt új epizódja kerül a képernyőre.

A középpontba Jack tizennyolcadik születésnapját állítják, de szó lesz a család új négylábú barátairól, valamint Beverly Hills-i házuk nagyszabású átépítéséről is.