horoszkóp

Ozzy besokallt a The Osbournes-tól

2005.02.15. 11:42
A kivénhedt rockernek elege lett az életét nyomon követő kamerákból, és azt állítja: bármit odaadna, hogy ismét az egyszerű, öreg Ozzy lehessen.

Ozzy Osbourne megelégelte az ő és családja mindennapjait a TV nézők elé táró valóságshowt. Elege van a kétes hírnévből és hamis csillogásból, és azt állítja: minderről szívesen lemondana, ha visszakaphatná a régi életét.

Mindent megadna egy kis nyugiért

A The Osbournes című valóságshow-szappanopera évek óta fut, és a kivénhedt rocker és családja életét követi nyomon a család házában elhelyezett kamerákon keresztül. A sorozat már három szérián is túl van, jelenleg a negyediket forgatják - de ez egyben az utolsó is lesz: az idén 56 éves Ozzy ugyanis ma már gyűlöli a show-t.

"Az összes pénzt, amit ezért kapunk, az életet, amit élünk, az autókat, az első osztályú utazásokat mind visszaadnám, csak hogy az egyszerű, öreg Ozzy lehessek megint" - mondta elkeseredetten a zenész. A Classic Rock magazinnak úgy nyilatkozott, mindig is tartott attól, hogy a valóságshow miatt a régi Black Sabbath rajongók előtt elveszítette a hitelességét. "Egyetlen rohadt felvétel alatt valószínűleg nyolcmillió álmot törtem össze ."

Azért jól jött

A show rendkívüli népszerűséget hozott a Black Sabbath zenekart frontemberének, és nem csekély anyagi jóléthez is segítette. A Mirror szerint a zenész és családja 46 millió fontot (kb. 16 milliárd forint) keresett a sorozattal, valamint további 27,2 millió fontot (kb. 9 milliárd forint) a show köré szerveződött reklámtárgyak eladásából.