Amikor magányosnak érzi magát, a térdére tetovált mosolygó arcocskákkal beszélget, a jogsinak pedig vagy ötször nekifutott, mert úgy be volt állva, hogy elájult a vizsgán - ilyesmikről mesélt az Osbournes-szappanopera zavarodott viselkedésű családfője egy tévéshowban.

Ozzy Osbourne Conan O'Brien talkshow-jában vallotta be: ha magányosnak érzi magát, a térdeivel beszélget. "Utálok egyedül lenni, olyankor szenvedek a magánytól. Így aztán van két kis arcocska a térdemre tetoválva, és amikor már úgy felb*sztam mindenki agyát, hogy látni se bírnak, olyankor úgy csinálok, mintha élőek volnának, és velük beszélgetek" - mondta el a rendhagyó agyműködésű zenész, aki családjában nem áll egyedül ezzel. "A fiamnak, Jacknek is van ilyenje - ez családi szokás, az Osbourne-tradíció része" - árult el Ozzy további részleteket. Az Osbourne-család számára fontosak lehetnek a tradíciók: nemrég Kelly Osbourne fogalmazott úgy, hogy a drogfüggés és alkoholizmus is "egyfajta családi dolog" náluk.

Se tűzoltó, se sofőr

Az Osbournes című szappanopera családfője azt is elmesélte, hogy fia, Jack tűzoltó akart lenni gyerekkorában. "Ja, időről időre előállt mindenféle hülye ötlettel" - kezdte a rocker, majd hozzátette, hogy "a tűzoltóság persze egy klassz dolog", és hogy szerinte Jackból jó tűzoltó lett volna.

Az énekes azt is elmondta, hogy milyen teljesíhetetlen feladat volt számára letenni az autóvezetői vizsgát. Aktív drogos és alkoholista korszakában például volt, hogy az Y-kanyar végrehajtása helyett egyszerűen elájult; egy másik vizsgája után pedig rendőrautóval vitték haza. Ozzy úgy emlékszik, Angliában "kábé négyszer vagy ötször" futott neki a jogsinak, de "annyira be voltam állítva, hogy képtelen voltam letenni. De nagyon jól vezetek azért" - jelentette ki.

Osbourne-rewind

A Black Sabbath énekesét azért hívták meg a talk showba, mert most jelent meg a "Sötétség Hercege" című cd-boxa, a 2005-ös Ozzfest turnén pedig ismét színpadra lép zenekarával. Az MTV ennek alkalmából április 17-én hajnali fél hattól kezdve levetíti az azóta már végetért Osbournes összes részét. Ozzy egyébként soha nem volt képes visszanézni, milyen teljesíményt nyújtott az azóta már kultusszá vált sorozatban: "Ez olyan, mint valami ablak a múltamba, és ez elég beteg dolog. Ahogy az idő megy, elfelejtjük, miket csináltunk régebben, ez viszont egy folyamatos emlékeztető számomra. Sharon Osbourne, a rocker neje és egyben menedzsere szerint "három év alatt az MTV kamerái az életünk részévé váltak, és dokumentálták a talán leghúzósabb évünket. Néha kemény volt, de igazán szerencse, hogy átélhettük ezt az elképesztő élményt."