horoszkóp

Paris Hilton nem tudja, hogy ki Tony Blair

2006.08.03. 11:59
A szőke millliárdosnő bevallotta, hogy ő valójában Diana hercegnő és Marilyn Monroe egyben, egy integetésért pedig egymillió dollárt kap.

Mi az a miniszterelnök?

Paris Hiltont a brit GQ magazin arról kérdezte, hogy szerinte milyen pasi a brit miniszterelnök. A hotelörökösnő annyit válaszolt, hogy nyilván jó pasi, de ha megmondanák neki, hogy ki is ő, könnyebben el tudná dönteni. Miután megtudta, hogy Tony Blairről van szó, azt is megkérdezte, hogy a miniszterelnökség az olyasmit jelent-e, mint amerikai elnöknek lenni.

Paris Hilton nem csak a politikai tájékozottságát fitogtatta, hanem azt is bevallotta, ő valójában Marilyn Monroe és Diana hercegnő inkarnációja, utóbbit különösen sajnálja, hogy meghalt. "Nagyon szerettem őt, és mélyen megrendített a halála. Két óráig sírtam, amikor meghallottam, hogy balesetet szenvedett" - nyilatkozta megrendülten.

"Szeretem Ausztriát"

Az elsősorban társasági hölgyként ismert, újabban azonban énekesnői babérokra törő Hilton betekintést engedett családi kasszájába is. Elárulta, hogy az elmúlt évben 42 milliárd forintnyi pénzt költött megjelenésére, ezen belül is főleg táskákra, kozmetikumokra és cipőkre. "Legutóbb csak azért, hogy integessek embereknek, és annyit mondjak, hogy szeretem Ausztriát, egy millió dollárt fizettek nekem" - utalt ezzel legutóbbi tiroli utazására, ahova egy új alkoholos ital, a dobozos prosecco reklámozása miatt érkezett.

Szívesen játssza a hülyét

Paris Hilton az angol Style magazinnak nemrégiben azt nyilatkozta, benne és Jessica Simpsonban az a közös, hogy egyiküknek sem esik nehezére megjátszani, hogy buta. "Én megjátszom, hogy hülye vagyok, és Jessica is. De közben mindketten tudjuk, hogy valójában okos nők vagyunk" - mondta magáról és szőke pályatársáról Hilton.