horoszkóp

Fekete Pákót kitagadta lekannibálozott népe

2007.03.23. 09:28
Kapcsolódó cikkek (1)
Szégyellik Fekete Pákót a magyarországi nigériaiak és legszívesebben pszichiátriára utalnák. Azért haragszanak a csupasz seggét mutogató önjelölt sztárra, mert Pákó kannibálnak nevezte népét, és attól tartanak, hogy a magyarok el is hiszik.

Honfitársai berágtak a nigériai származású Fekete Pákóra. A Magyarországon élő nigériaiak képviselője, John Sessi legszívesebben pszichiátriára utalná a hol hidrogénezett hajjal, hol csupasz seggel mutatkozó, önmagát énekesként definiáló, önjelölt médiajelenséget.

Azt hiszik, kannibálok

- Fekete Pákó cselekedetivel, megnyilvánulásaival lejáratja népünket és egész Nigériát - vélekedett John Sessi a Színes Bulvár Lapnak. A nigériaikat az borította ki, hogy Pákó egy alkalommal kannibálnak nevezte saját népét. Ez pedig Sessi szerint azért borzasztó , mert a magyaroknak amúgy is van egyfajta beidegződésük a nigériaiakról, és aki csak Pákót látja, azt hiszi, minden nigériai ilyen.

A napokban, amikor egyik ügyfele megtudta, hogy Sessi is Nigériából származik, megkérdezte, hogy eszik-e emberhúst. A férfi felvilágosította, hogy a törzs, amelyből Pákó is érkezett, a Didi-dalról és a gatyaletolásról nevezetes botrányhős állításával ellentétben soha nem evett embert, nem lövi le futás közben a minisztereket és nem bünteti halállal a választási csalást.

Pákó haragszik

John Sessinek elege van abból, hogy a magyarok Pákóval azonosítják a nigériaiakat. Pedig nem csak Pákó-félék léteznek, a Magyarországon élő nigériaiak között sok vezető beosztásban dolgozó, komoly, sikeres üzletember van - hangsúlyozta John Sessi, aki maga is saját cégét vezeti.

Pákó megsértődött, de érdemben nem kommentálta népe egyik tagjának állításait. Arra kért mindenkit, hogy szálljanak le róla, mert vannak ennél fontosabb dolgok is.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft