Vudu-varázslat, Pákó mama fõztje, Csonka András, Bea asszony is várható Fekete Pákó eskövõjére. Az ékezetek nélkül beszélő nigériai énekes augusztusban kel egybe a 22 éves Ágicával. Azért akkor, mert Pákó anyukája addira megszüli legújabb gyermekét és repülõre ülhet.

Afrikai esküvõi szertartáson kel egybe Fekete Pákó a 22 éves Plank Ágicával. Az önjelölt énekes jó keresztény módjára templomban is oltár elé vezeti kedvesét. Mindketten hófehér ruhában mondják ki az igent, a nigériai lagziban viszont lezserebbre cserélik a fazont. Afrikában egyébként általában mindenki egyforma szerelésben mulat a jeles eseményen.

Anyuka fõz, a vudusok varázsolnak

Ezer vendéget várnak a lakodalomra, számos hazai hírességgel, például Sebestyén Balázzsal, Csonka Andrással, Gyõzikével és Bea asszonnyal. De ott lesz Pákó anyukája is, aki addigra megszüli legújabb gyermekét. Anyuka kulcsfontosságú szerepet kap a buliban, õ hozza a tradicionális afrikai ételekhez az alapanyagokat és õ készíti el ezeket a különleges fogásokat - dekódoltuk Fekete Pákó fonémáit.

Afrikai esküvõ nincs vudu nélkül, így természetesen afrikai varázslók is Budapestre utaznak a jeles estére. Feladatuk, hogy megjósolják, milyen lesz a házasság, továbbá megpróbálják még jobbá tenni. Abban is tudnak segíteni, hogy a tervek szerint jöjjenek a gyerekek. Pákó és leendõ Pákóné három fiút és egy lányt szeretne, de csak úgy öt év múlva.

Afrikai tánc

A varázslat után buli hajnalig. De nem Dupla Kávéval és Skatula Duóval, hanem afrikai zenével és tánccal. Plank Ágica egyelõre csak ismerkedik a mûfajjal, de bízik benne, hogy addigra elsajátítja legalább az alaplépéseket.

A leendő férj képekben

A menyasszony környezete elõször ledöbbent a választáson, de Ágica szerint ahogy megismerték Pákó igazi arcát, elfogadták õt. Állítólag már Ági édesanyja is kedveli leendõ vejét, noha korábban kishíján kitagadta lányát. Csakhogy közben a nigériai énekes meggyõzte az anyóst, hogy tud õ úriember is lenni.

Pákó intelligens és hûséges

Ágica szerint Pákó nem olyan, ahogy azt sokan gondolják. Értelmes, intelligens, figyelmes és hûséges. Nem nagyképû és már nem is csajozik.

Az esküvõ után hova máshova is mehetne nászútra az ifjú pár, mint Afrikába. A pontos helyszínt még nem tudják, csak az biztos, hogy tengerparton, a világtól csaknem elzártan töltik a mézesheteket.