horoszkóp

Fekete Pákó hihetetlen gyerekrablós története

2008.07.14. 11:45
Kapcsolódó cikkek (1)
Fekete Pákó kisfiát el akarta rabolni egy ismeretlen, de a hős apuka még időben visszaszerezte a kisdedet. Feljelentést viszont nem tesz a történtekről, mert nem tudta megfigyelni az elkövető arcát.

Fekete Pákó kisfiát el akarták rabolni - legalábbis ezt állítja az énekes. Mint arról a blogján is beszámol, egy ismeretlen férfi kihasználta pillanatnyi figyelmetlenségét, és kiragadta kisfiát a babakocsiból és igyekezett elmenekülni vele. Fekete viszont még időben odapillantott és vissza tudta szerezni a gyermeket az idegentől. „Bencét elvittem magammal a dolgaimat elintézni és miközben toltam magam előtt a babakocsit, kaptam egy telefonhívást és le kellett jegyzetelnem egy fellépés időpontját a naptáramba. Egy pillanatra elfordultam, hogy kemény felületre tegyem a noteszt, hogy tudjak írni, és amikor becsuktam a naptáramat, hirtelen egy borzasztó, nyomasztó érzés tört rám. Babakocsi felé fordultam és láttam, hogy Bence nincs benne és máris a tekintetem egy tőlem nagyjából 4 méter távolságban lévő rohanó férfira meredt, és tudtam, éreztem, hogy ott van a fiam annak az elmebeteg embernek a karjában."

Klikkeljen Fekete Pákóért!

Az énekes azt állítja, soha életében nem futott még ilyen gyorsan, és miután utolérte a férfit, egyszerűen kiragadta kezéből a fiát. "Azon nyomban inalt tovább és még az arcát sem láthattam egy másodpercre se, csak annyira emlékszem, hogy fekete rövid haja volt, és olyan magas mint én, viszont valamennyivel soványabb volt nálam." Fekete három napig emésztette a velük történeteket, de a rendőrségen nem tett feljelentést, csak leírta az élményit. „Először akartam feljelentést tenni, de úgy gondoltam, mivel nem nagyon láttam az elkövető arcát, felesleges lenne."