horoszkóp

Bréking: hazánkba látogat Fekete Pákó anyukája

2007.02.02. 09:51
Két hét múlva hazánkba látogat a nigériai születésű Fekete Pákó édesanyja, hogy megnézze, mivel foglalkozik itt fia és hogy orvosi kivizsgálásnak vesse alá magát. Pákó elviszi ugyan koncertjeire, de nem árulja el neki, miről szól Add ide a didit című nagysikerű slágere.

Ahogy a Színes Bulvár Lap beszámolt róla, két hét múlva Magyarországra érkezik Fekete Pákó édesanyja, hogy leellenőrizze, mivel foglalkozik itt elsőszülött fia.

Szívproblémája van

Fekete Pákó először is alapos kivizsgálásra viszi édesanyját, aki már 65 éves, így ráfér az orvosi figyelem, annál is inkább, mert meg kell műteni a szívét.

Nem marad itt végleg

Pákó szerint édesanyja nem bírná az itteni klímát, a tél és a nyár nagy változását, ezért úgy gondolja, hogy nem költözhet ide. Természetesen lehet, hogy ennek más okai is vannak: mint köztudott, Pákó szexista szövegű dalokban dolgozza fel mindennapjait, például az Add ide a didit címűben.

Fél a veréstől

Pákó úgy tervezi, édesanyjának megmutatja ugyan a slágert, de a szövegét nem árulja el neki, mert anyja várhatóan lekeverne neki egy nagy pofont. A sanzonénekes már most eltervezte, azt fogja mesélni édesanyjának, hogy a dal egy esküvőről szól, arról, ahogy egy lány és egy fiú összetalálkoznak.

Pákó édesapja nem jön

Pákó édesapja otthon marad Nigériában, mivel már nagyon öreg. Ő egyébként azt tanácsolta idegenbe szakadt fiának, hogy ne menjen haza, mert háborús helyzet van. Pákó édesapja katona, így nyilván tudja, mit beszél.