Fekete Pákót a csaja védi meg

2007.08.28. 14:40
Pár héttel ezelőtt bejárta bulvársajtót egy hír, miszerint barátnője, Ágica, lefújta az esküvőt, miután megtudta, hogy a vőlegény ezer vendéget hívott meg a lagzira. Sokak szerint a szőke lány azért döntött így, mert rájött, hogy pasija mégsem olyan jó fej, sőt, kifejezetten ciki. Ágica azonban most kiállt Pákó mellett.

A csokipéniszeket osztogató celeb alaposan megosztja a közvéleményt. Fekete Pákót vagy nagyon szeretik, vagy nagyon utálják az emberek. Azok, akik szerint a nigériai diákból magyar mulatós énekessé avanzsált sztár vállalhatatlan dolgot művel, gyakran hangot is adnak véleményüknek. Így történt ez akkor is, amikor pár héttel ezelőtt kikerült oldalunkra egy hír, mely arról szólt, hogy Ágica elhalasztotta esküvőjét Pákóval. „Engem előtte elfelejtett arról megkérdezni, hogy hány embert látunk vendégül, ő pedig meghívott fűt-fát. Na, ebből nem eszik! Én pici, apró, romantikus esküvőre vágyom, nem pedig egy gigabulira” – nyilatkozta a lány a Borsnak. A bejegyzéssel kapcsolatban természetesen több komment is érkezett. Az egyiket például maga Ágica írta, akinek - úgy tűnik - most lett elege abból, hogy születendő gyermekének apját folyton megszólják.

Menő, nem ciki

Nézze meg képeinket!

A lány elárulta, hogy esze ágában sincs elmenekülni kedvesétől, mert ő igenis nagyon jól érzi magát mellette. Ágica szerint az a fő baj, hogyan sokan irigykednek rájuk, illetve nem igazán ismerik Fekete Pákó valódi személyiségét. „Nem űber ciki forma, csak azt csinálja, amiből meg lehet élni…addig, amíg nem ismeritek közelről, ne alkossatok véleményt, mert az csak az irigység vagy a félreértés miatt van. Aki most szidta, annak le kéne egy percig ülni beszélni vele, és valahogy megváltozna a véleménye róla.”

Kényszer mulatós

Ágica állítja, hogy vőlegénye sem szereti annyira a mulatós muzsikát, egyszerűen csak ez az a műfaj, amiből meg tud élni. „Nem szereti annyira a mulatóst, nem is hallgatja, inkább technót és rappet. De azért mégis mindig van fellépése, egy héten legalább öt és megélünk mindketten szerencsére, akár jó zene, akár nem.”

Selymes bőr

A zenész csaja azt sem érti, hogy egyesek miért hozakodnak elő Pákó bőrszínével. „Én biztos nem lennék egy buta, nagyképű fazonnal és azt, hogy fekete, már észre se veszem, nekem olyan fehér mint a többi, csak kicsit lebarnult a napon. De irigylem, mert selymesebb a bőre, mint nekem. Na, hát ennyi a szidóknak.”