horoszkóp

Palcsó Tamásnak bombázó barátai vannak

2008.01.04. 16:31
Feljelentőnk jóvoltából az énekes pénteki programjáról tudhattunk meg többet. Az egykori megasztáros bulizni volt a belvárosban három régi ismerősével. A háromból kettő feltűnően dekoratív nő.

A Velvet feljelentői az ünnepek alatt sem veszítettek éberségükből, Mary-Alice Palcsó Tamással kapcsolatos élményét osztotta meg velünk: "A múlt pénteken este a Morrison's2-ben láttam Palcsó Tomit és egy haverját két roppant dekoratív hölggyel táncolni egész éjszaka. Elég sűrűn közlekedtek a bárpult és a tánctér között, hajnalban pedig együtt léptek le. Gyanús, hogy egyik csaj sem volt a Tomi barátnője!"

Palcsó nem is tagadja

Palcsóról tudjuk, hogy nem féltékeny tipus, több mint egy éve jár együtt mostani barátnőjével, akivel ősszel össze is költözött. Ezek után megkerestük, naná, hogy megkerestük az ifjú énekest, aki érdekes magyarázattal szolgált: "Hát, konkrétan nem emlékszem, de szerintem ott voltam. Így különösebben nem volt semmi, ami megragadt volna az emlékezetemben. Az említett lányok régi ismerőseink" - tette hozzá a szelíd hangú Megasztáros.

A barátkozás a másik nemmel nagy divat manapság, jó példa rá Zimány Linda, Edvin Marton vagy Daróczi Dávid kormányszóvivő esete, Palcsó Tamás illusztris társaság tagja lett péntek este.