Súlyos autóbalesetet szenvedett vasárnap hajnalban a Megasztáros énekes Budapest XXIII. kerületében. A kocsiból tűzoltóknak kellett kivágniuk, de menedzsere szerint sérülései nem életveszélyesek, és az autót sem ő vezette.

Palcsó Tamás, a korábbi Megasztár zenei tehetségkutató műsor egyik szereplője súlyosan megsérült abban a közlekedési balesetnek, ami vasárnap hajnalban történt Budapesten, a XXIII. kerületben - értesült az MTI; a hírt a TV2 szóvivője megerősítette. Az énekes menedzsere azóta annyit elárult, Palcsó nincs életveszélyben.

Nem életveszélyesek Palcsó Tamás sérülései - mondta el a Független Hírügynökségnek vasárnap kora délután Tabár István, az énekes menedzsere. Arról azonban egyelőre nem tudott többet mondani, milyen sérüléseket szenvedett a hajnali balesetben az énekes. Palcsó jelenleg alszik, orvosai a szülőket is arra kérték, hogy ne ébresszék fel.

Két ember súlyosan megsérült a XXIII. kerületben, amikor vasárnap hajnali 5 óra körül Soroksáron egy útjelző oszlopnak ütközött a gépkocsijuk - közölte a rendőrség. Az Ócsai úton a személygépkocsi - amely Dabas irányába ment - ismeretlen okból mintegy 50 métert sodródott, majd egy benzinkút melletti útjelző oszlopnak ütközött, ami az autó közepéig befúródott - tudta meg az MTI tudósítója a helyszínen.


Nagyobb térképre váltás

A szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott járműből a tűzoltók feszítő-vágó szerszámokkal szabadítottak ki két férfit, akiket a mentők kórházba szállítottak. Magyar Rita, a TV2 szóvivője megerősítette a hírt, hogy az énekes a baleset egyik sérültje, ám arról nincs információjuk - mondta -, hogy ki lehetett az autó másik utasa. Palcsó Tamás állapotáról pedig a család kérésére nem szeretnének további információkat kiadni - mondta el a szóvivő a Velvet érdeklődésére. Tabár István azóta a Független Hírügynökségnek elmondta: Palcsó a kocsiban utasként utazott.