Az MTV híradósa negyvenhét évesen először áll az oltár elé, bár régebben ezt elképzelhetetlennek tartotta. RTL-es kollegája, Szellő István ellenben épp válását heveri ki gyerekeivel Mauritiuson.

Az MTV híradósa mégis elveszi a nőt, akit szeret - írja a Színes Bulvárlap. A műsorvezető régebben ugyan még azt nyilatkozta, soha nem áll az oltár elé, mert szerinte nem kell papír ahhoz, hogy két ember szeresse egymást. Ez a meggondolatlan kijelentése viszont, úgy tűnik, mélyen megbántotta Marci fia anyját, mert a tévés most jobbnak látta, ha mégis értesíti a sajtót arról, hogy időközben meggondolta magát.

A hímsoviniszta, akinek minden nő ideális

Pállfy István, megrögzött agglegényként, negyvenhét éven át kitartott amellett, hogy az ő fejét bizony soha nem fogják bekötni. A műsorvezetésben meglehetősen hímsoviniszta nézeteket valló híradós, valójában már tíz éve él párkapcsolatban, és a napilapnak bevallotta, nemsokára elveszi élettársát.

A híradósnak amúgy nincs nőideálja, mert szerinte minden nő eleve ideális. Azzal, hogy még nemrég is azt nyilatkozta, hogy nem nősül, bevallása szerint komoly galibát okozott családjában, mivel a műsorvezető pont most készül meglepetésekkel tarkított tízéves évfordulójukra. Ezért most inkább mégis bejelentette, hogy megnősül, holott ezt eddig titokban akarta tartani.

MTV menyegző, RTL Klub válás

Míg Pálffy elveszi szerelmét, az RTL Klubon tevékenykedő druszája éppen válik. Szellő István mindezek ellenére nincs rossz passzban, épp ellenkezőleg. A Blikk elmondása szerint a híradós nemrég Mauritiuson járt két fiával, ahol feltöltődött energiával A szigeten százötven éves óriásteknősökkel is találkozott, búvárkodott, sőt kisebbik fia negyedik születésnapját is itt ünnepelték.