horoszkóp

Palik egy állóhajón kérte meg Marsi kezét

2005.09.08. 10:39
Vörös rózsacsokorral, néhány szemtanú és nézelődő előtt kérte meg Palik László Marsi Anikó kezét, mégis azt állítja, távol tartja magát és kedvesét a nyilvánosságtól. A leánykérés csak egy héttel azután történt, hogy a pár kibékült.

A Lánchíd lábánál horgonyzó, szórakozóhellyé alakított Spoon állóhajón kérte meg Marsi Anikó kezét Palik László, aki nagy vörös rózsacsokorral készült erre az alkalomra. A Színes Bulvár Lap az étterem vezetőségét kérdezte a leánykérésről, de mindösszesen annyi információt kapott, hogy a háromszintes, nyitható télikerttel is ellátott hajó étlapján a fokhagymás-chillis királyráktól a füstölt szarvassonkáig számos különlegesség megtalálható.

Marsi családot szeretne

#alt#
Marsi Anikó (kép: RTL KLub)

Az eljegyzés mindenesetre meglepő volt, a pár annak idején többek közt azért szakított, mert Marsi Anikó nemrég betöltötte a harmincadik évét, és komolyabban kezdte foglalkoztatni a családalapítás gondolata. A sportriportert ugyanakkor nem szeretett volna újra nősülni, és a tizenéves lánya mellé még egyet vállalni.

Májusban aztán - amikor elterjedt a hír, hogy Marsi Anikó terhes, majd kiderült, csak az előnytelenül szabott ruha engedett ilyen következtetésekre - szakítottak, és június elején Marsi Anikó elköltözött Palik szentenderei házából. A nyarat külön töltötték, a Fókusz műsorvezetője Thaiföldön forgatott, majd barátnőjével Horvátországba utazott, az ismerősök szerint azért, hogy legyne ideje végre feldolgozni a szakítást.

Látványos bujkálás

Szeptember elején végül úgy döntöttek, még egy esélyt adnak a kapcsolatnak, de erről szokásukhoz híven a sajtónak nem nyilatkoznak. Palik mindösszesen annyit mondott a Blikknek, hogy nincs értelme titkolni azt, hogy újra összejöttek. A nyilvánosságtól viszont óvni szeretné a kedvesét, és kijelentette, most csak egymásra van szükségük.

Nyilvánvaló azonban, hogy a titkolózásra nem fordítanak túl sok energiát. Egyrészt a látványos eljegyzés erre utalt, másrészt a kibékülésüket megünnepelendő egy étteremben vacsoráztak, ahol épp a helyszínen tartózkodó olvasónk szerint ölelkeztek és csókolóztak a többi vendég előtt.