horoszkóp

Nem ismerték fel Palikot és Marsit a nászúton

2005.11.02. 11:27
Törökországban töltötte a mézesheteket Marsi Anikó és Palik László. A férj elmondta, a nászút alatt nagyokat aludtak, ettek, de nem híztak, mert futottak a tengerparton. A pár örült annak, hogy magyarokkal nem találkozott a nyaralóhelyen.

Hazatért a törökországi nászútjáról a köznyelvben meghonosult kifejezéssel Palikmarsinak nevezett álompár. A Blikk információi szerint az RTL Klub műsorvezetői a török riviérán található Fethye egyik szállodájába utaztak, ahonnan arról tájékoztatták a boldogságukért izguló hazaiakat, hogy nagyokat aludtak, nagyokat és jókat ettek, de nem híztak, mert minden nap egy órát futottak a tengerparton.

Megbeszélték Ancsával

A házasságáról első alkalommal nyilatkozó Palik László elmondta, megbeszélte Ancsával, hogy ezentúl mindig együtt sportolnak majd, mert így sokkal érdekesebb. Palik hozzátette, nehéz évek állnak kettejük mögött, ezért rájuk fért a tíz napos pihenés.

A pár örült annak, hogy magyarokkal nem futottak össze a török nyaralóhelyen, ezért végre egymásnak élhettek, és kényeztethették egymást. A hazautazás után Palik ismét elfoglalt lesz, mert erőnléti edzéseivel készül a Dakar ralira, amelyen idén ismét indul. Marsi Anikó ugyanakkor csak egy hét múlva kezd újból dolgozni.

"Kezdődhet a cirkusz!"

Palik és Marsi október 22-én házasodott össze a Corinthia Grand Hotelben. A pár azt sugallta, titkos esküvőt szervez, amelynek első tervezett helyszíne a Spoon állóhajó volt, ahol szintén teljes titokban Palik látványos vörös rózsacsokorral kérte meg barátnője kezét.

A gondosan kiszivárogtatott információkból azonban időben megtudhattuk, a jegyesek megváltoztatták a helyszínt, ahogyan arról is értesülhettünk, Palik klasszikus szabású szmokingot visel majd, és a lagzi zenei kínálatáról kollégájuk, Gönczi Gábor és Smile nevű formációja gondoskodik. A Velvet tudósítója szerint a násznép soraiból elhangzó "Kezdődhet a cirkusz!" felkiáltás után nem sokkal kezdődött a szertartás.